On our way to Crete!

Allmänt, Resor

Äntligen är vi påväg till Kreta! När ni läser detta, eller när detta inlägg publiceras så sitter vi på planet som lyfte från Arlanda för cirka tre timmar sedan, så om en timme ungefär landar vi i Grekland. Alltså ÄNTLIGEN, har längtat så mycket efter att få åka på semester med Mathilda. Vi har fått massor med bra Kreta-tips från er, TUSEN TACK! Några av de stränderna som flest tipsade om är Falassarna, Elafonisi och Balos. Nu vet jag dock inte om jag och Mathilda kommer orka åka på "längre" utflykter tre av 7 dagar så nu funderar vi på vilka stränder vi ska åka till..

Många av er tipsade om Falassarna!

Elafonisi har både jag och Mathilda varit på förut, skulle dock inte tacka nej till att åka hit igen då det var otroligt vacker. Och hur coolt är det inte med den rosa sanden? Verkar finnas på Falassarna också. Kanske är tråkigt att åka tillbaka hit då? Samtidigt var det verkligen overkligt fint..

När jag googlar tycker nog jag Balos ser coolast ut.. Känns mer än bra att vara påväg hit alltså!! :)

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
Balos är grymt häftigt. Man får ta en bil/moppe och åka på en dålig samt kurvig grusväg i typ 20 min. Sen kommer ni fram och då går man typ 2 kilometer ner till vattnet. Enda nackdelen med balos var att det fanns ingen resturang eller liknande som man kunde handla på så ha det i baktanke. Kram ❤️
IdaMy,
Åh vad härligt!! Ha en fantastisk resa!
nouw.com/idamy
Marianne,
Ha en alldeles härlig resa! 😊 xx http://mariannelle.com
mariannelle.com
Carro
,
Har varit på Balos, sjukt värt att åka dit alltså!!! Heeeelt otroligt vacker
Julia
,
Jag röstar för balos ?? Varit på både balos och elafonissi och gillade nästan balos mer för det var inte lika mycket folk som på elafonissi ? När jag var där fanns det dock inga solstolar på balos men man låg ändå och solade i vattnet hela tiden.
Amanda
,
ÅK TILL BALOS! Det är helt fantastiskt. Har varit på både Elafonisi och Balos och Balos är helt otroligt. Båtfärd i Medelhavet där ni först stannar till vid ett ställe, sen är det lunch på båten och sen vidare till Balos Bay där det är sol och bad. Fantastiskt fint. Hade åkt tillbaka till Balos alla dagar i veckan! Ha en underbar semester tjejer!