One year ago

Okategoriserade
 

För ett år sen hade jag fullt upp i skolan med mitt gymnasiearbete samt mitt UF-företag. För ett år sedan stod vi på Våga Vara Egen-mässan och sålde belgiska våfflor för fulla muggar och samtidigt som det skulle gå ihop med allt annat så fick jag och Mathilda för oss att vi skulle spela in en tvodd. Gud vad jag saknar tvodden ändå måste jag erkänna. Saknar att träffa gäster! Jag och Mathilda får tillgång till en ny studio inom någon vecka så då ska vi försöka bjuda in gäster till podden i alla fall, tvodden får vi se hur det blir med. Vi ska i alla fall försöka spela in fler youtubevideos tillsammans som kom upp i höstas. Älskar att göra sånna här nya projekt. Längtar efter att bli frisk så jag kan spela in lite roliga youtubevideos! :)

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Åh, saknar tvodden!
Amanda gustafsson,
Kolla mina tävlingar, du kan vinna en bikini med to die for och sen kan du vinna ett hm presentkort på hm!! Under fliken tävlingar!
www.nouw.se/munne
Mathildalindblad,
Fantastiskt men fokusera på dig nu <3 ta det lugnt, hoppas allt blir bra http://nouw.com/mathildalindblad
nouw.com/mathildalindblad
Anna,
Åh älskar era tvoddar, ni borde spela in fler när ni har tid och kan lägga energi för det!!
www.annadalstrom.blogg.se
Hanna-Lovisa Ploog,
Tvodden var otroligt bra gjord! Grymt jobbat av både dig och mathilda
Hannalovisap.devote.se
Elin Nylund,
Jag har en ide på ett ämne till podden som jag inte tror ni pratat om! -Hur man hanterar när andra killar raggar på en när man är i ett förhållande? Jag har kille, och har varit med om det massor av gånger! Ska man alltid typ skylta med att man har kille bara för att slippa när någon raggar på en? Är det fel att prata med någon om det är tydligtatt den raggar, även om man själv inte är intresserad? Finns ju massa andra frågor i ämnet! Det skulle vara jättekul och intressant att höra er prata om det!
www.elinnylund.se
Caroline
,
Det var så himla kul! Och ni var så jäkla grymma! 😉 <3