ORGASM ILLUMINATOR

Allmänt, Skönhet, Tips

Jag kommer inte riktigt ihåg när men tror det var någon månad sedan som jag fick den här hemskickad i ett pressbud. Det har liksom inte blivit av att jag testat den av någon anledning, men nu har jag äntligen gjort det! Jag har sedan innan ett positivt intryck av Nars, har några produkter därifrån som jag gillar supermycket. Har rougen Orgasm (alltså samma färg som ovanför fast i puderform), en bronzer och sen några läppstift. Den här lilla tuben ovanför tolkade jag som en flytande rouge, vet dock inte riktigt om det är så man ska beskriva den. Har ingen aning om vet det kallas faktiskt!

Såhär ser den ut när man klickar ut den på handen!

Och som ni ser ovanför upplevs den som väldigt mycket ljusare när den är utsmetad än när den är i tuben.
Så jag använde den mer som en highlighter än en rouge som jag först trodde att jag skulle göra. Det jag gillar med den är att den ändå har lite varma undertoner, det rosa kommer ändå fram i vissa ljus så den är liksom som en blandning mellan rouge och highlighter. Jag gillade den supermycket även om den inte var som jag trodde. Stort tips för er som är sugna på att testa rouge/highlighter i flytande form! :)

Gillar

Kommentarer

matilda ?,
Wow vad fin den var!! Älskar verkligen skimret och färgen på den! <3
nouw.com/matildardn
jennifer
,
men omg din eyeliner, hur gör du den??
Tess
,
Omg är de silverschampoo som gjort ditt hår sådär askigt? ?? Så snyggt ?
Emma Engström,
Men åh jaa så sjukt fin den är! Är verkligen sugen på att testa och tycker det är så fint när det är "varmare" 😊
emma.beautyboulevard.se
Eveline
,
Fast om den heter "illuminator" så är det ju en highlighter och att den skiftar i rosa är väl för att det finns highligthers i olika färger, alla behöver inte vara vita, finns ju guldiga, bruna, blåa osv 😊 Men den var väldigt fin och annorlunda produkt??
Elise
,
Den är skitbra om du har en matt fondation men vill ha mer lyster i hyn. Då tar du lite (som på bilden) och blandar den med din fondation. Eller så tar du bara den på de höga punkterna på ditt ansikte innan din fondation så får du en fin glowy hy på rätt ställen 😃 tipps