Outfit - Green jacket

Allmänt, Outfits

Jeans - LÄNK // Jacka - LÄNK // Skjorta (liknande) - LÄNK // Pälsväst - Ellos // Skor - Scorett // Halsband - Jane Koenig & Glitter // Örhängen - Glitter / Väska - Givenchy

Såhär såg jag ut igår! Älskar verkligen den här outfiten. Tycker det är så fint med den här gröna jackan, den gör outfiten så mycket livligare och finare tycker jag. Den är på rea förresten! Man skulle kunna tro att jag frös i detta men det var typ varmt igår, alltså det kändes ljummet om man jämförde med för någon vecka sen då vi hade minusgrader hela tiden, och så sken solen <3 <3 Vad tycker ni om mina nya örhängen förresten? Jag har rätt svårt att hitta smycken överlag som jag gillar. Jag kan tycka att det är fint med blingbling ibland men det är inte min stil riktigt, speciellt inte till vardags. Tyckte dessa örhängen var lagom liksom!

Nu ska jag sortera tvätten, puss och kram skumbanan <3

Gillar

Kommentarer

Andrea Hedenstedt,
Normal! Storlek M som jag alltid har ?
www.andreahedenstedt.se
Andrea Hedenstedt,
Normal! Medium ?❤️
www.andreahedenstedt.se
Sara,
Hej bästa Andrea! Jag undrar vart du gör dina kollage med kläder eller dina enstaka "bilder" med fina typsnitt etc! Är det på din mac eller är det en app/hemsida? Kram och TACK för all vardagsglädje du ger mig på både bloggen, podden och Snapchat!
www.rutsara.itgirls.se
anonym
,
Hej, förlåt. Jag säger detta med all respekt, men det ser verkligen inte bra ut när du busar.. Du tar alldeles för mycket brun utan sol i ansiktet och det ser tyvärr jätteonaturligt ut. Tråkigt eftersom att det ser mycket bättre ut utan och du är mycket finare utan bus i ansiktet. Bara ett tips, vill inte hata men tänkte bara säga detta för att uppmärksamma dig.
Ronja,
Älskar jackan, så himla snygg!!
www.nouw.com/ronjaholmstrom
Andrea Hedenstedt,
Tack för att du UPPMÄRKSAMMADE mig ❤️❤️
www.andreahedenstedt.se
Louise
,
Så fin outfit. 😊
astrid
,
men hahaha wtf!
Johanna
,
Kan inte du SNÄLLA skriva ett inlägg om er budget på din och Mathildas kommande USA resa? Vet inte om ni har gjort en men kan ni inte skriva en ungefärlig budget/plan på hur mycket ni tänker att ni ska spara ihop. Som ni sa i podden: kostnader för flyg, hotell, mat, nöjen osv osv. Vet ju att det kan vara känsligt med pengar men är nog många som vill göra en liknande resa som er (inklusive jag så hade vart intressant att veta ungefär hur mycket det kommer gå på även om det såklart inte går att hålla den budgeten till punkt och pricka) + att förstår ju att det såklart är känsligt att skriva ut tex vad en dyr väska eller lägenhet kostar men känns inte lika känsligt med en resa?! Har verkligen INGEN ANING om vad det kan komma tänkas att gå på och det enda som kommer upp när jag googlar är budgetar för backpacking i Asien vilket jag som sagt inte är intresserad av haha utan det är just resa runt i USA som jag är intresserad av. Ska själv försöka sätta mig och knåpa ihop en ungefärlig plan/budget för vad det kan tänkas kosta men tänkte om ni redan gjort en så hade det vart jätteintressant att läsa och tror många håller med mig!!