Outfit

Outfits, Resor

Innehåller Adlinks

Byxor - LÄNK // Skor - LÄNK // Linne - LÄNK // Väska - Chiquelle // Solglasögon - Ginatricot // Halsband - LÄNK

Såhär såg jag ut igår kväll. Jag gillar verkligen dom här byxorna alltså, det är likadan modell som de rosa jag burit förut. Linnet är också väldigt nice, då det är basic men ändå lite roligare. Sånt passar mig perfekt! :) Om någon undrar vad jag har på läpparna så är det Exposed från Kylie Cosmetics!

Gillar

Kommentarer

Petra
,
Hej Andrea! Följer dig på snap och tänkte bara säga att om du ber om hjälp från dina följare, och nu får hjälp - gör inte narr av dem. Oavsett om tipsen kanske är korkade för dig. Du sjunker
Kajsa
,
Hej! För många av dina bloggläsare börjar skolan snart igen! Skulle du kunna ge tips inför det? Till exempel på vad du använde för skolväska när du gick i skolan och vad du hade i den osv?
Johanna
,
Hej! En snabb fråga bara: hur håller sig färgen i ditt hår nu när du är utomlands? Jag ska nämligen utomlands på lördag och har som du, färgat hår till det blonda. Är dock rädd att det ska bli grönt när man badar i pool osv? Hur funkar det för dig? Tacksam för svar, massa kramar!!
Jennifer,
DIn outfit on point som vanligt! Och väskan, en perfekt kopia av Chloé väskan ju 😊
nouw.com/jenniifersplace
Sanna,
Sjukt snygga kläder!! Åker till sumprime miramare om 5 dagar, det hotellet där du och Anton bodde! Hoppas verkligen att det är så bra som det ser ut att vara!
nouw.com/sannaerikssons
Nicolina
,
Du är så fin! Kram
Eira,
Sofie,
Älskar dom där skorna!!
Sofiegabrielsson.devote.se
Siri,
Älskar dem skorna!!
nouw.com/sirieinarsson
Mimmi
,
Alltid lika fin!!!