Outfit till julafton

Allmänt, Tips
TIO DAGAR KVAR TILL JULAFTON!! Yeeey. Jag känner verkligen i hela kroppen att den här julen kommer bli så himla mysig för mig. Jag har verkligen turen att alltid ha förknippat julen med just myst. Aldrig någonsin har det varit bråk, stök eller fylla på våra jular. Ni är i alla fall många som bett mig tipsa om outfit att bära på julafton. Det finns massor med fint och jag har samlat lite olika favoriter här nedanför. När jag väljer outfit kommer jag tänka på tre saker: 1. Soffvänligt. På julafton kommer vi chilla massor i soffan och då passar inte kort och tight klänning allra bäst för mig hehe. Vill gärna ha något lite längre och luftigare tror jag. 2. Matkomavänligt. Som väl känt äter man ofta en hel del på julen. Jag är ju taggad på att ta mig igenom hela det vegetariska julbordet och då är det inte så nice med något som sitter åt hårt över magen. 3. Fint. Ganska kul om det är fint också (:
1an // 2an // 3an // 4an

5an // 6an // 7an // 8an

Wooow vad många fina klänningar blir ju nästan ledsen. Jag gillar verkligen 5an och 7an väldigt mycket. 7an är faktiskt rätt lik den jag själv hade förra året men den här var snäppet snyggare. 7an får ni för 399 kr :)

Toppar: 1an // 2an // 3an // 4an

Kjolar: 5an // 6an // 7an // 8an

Men sen när jag började kolla på kjolarna så blev jag helt plötsligt lite sugen på det istället. Älskar de rutiga, känns verkligen typiskt traditionellt, juligt. Min farmor har alltid en superfin rutig kjol på julen, kanske därför dom känns lite extra fina för mig. Men den röda kjolen (nr 7) skulle vara superfin med en svart blus eller vit, stickad tröja kanske.  
1an // 2an // 3an // 4an Annars kan man ju hänga i något sånt här hela dagen :) I alla fall på morgonen!

Gillar

Kommentarer