Pastell hair

Allmänt, Skönhet, Tips

1. Bright red - HÄR // 2. Pink pop - HÄR // 3. Vivid Violet - HÄR // 4. Azure - HÄR

Jag vet att vi är många som älskar förändringar, men som kanske inte riktigt vågar förändra fullt ut. Därför vill jag tipsa er om Maria Nilas färginpackningar som inte bara har för vanligt blont, svart eller brunt hår. Värt att nämna är att dessa funkar allra bäst i behandlat hår, alltså på en person som har färgat eller blekt håret tidigare. Men jag kan intyga att det funkar på helt obehandlat hår också. Min lillasyster Nora har testat både Pink pop och Azure några gånger och det har funkat bra, dock släpper färgen lite snabbare än om man har behandlat hår. Jag är riktigt sugen på att slänga i lite rosa eller blått inför Mallis, skulle inte det vara lite roligt?

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
VARNING VARNING! Den rosa släpper INTE som det står att den ska. Efter ett halvår har jag fortfarande rosa toner i håret TROTS blekning och nyansering hos frisör! Var försiktig med den!
Matilda Danielsson,
Gör det! Släng i någon färg, det går ju ur liksom, men kan vara kul att testa! Så kan du visa oss hur det blev sedan också. Tror många är fega när det gäller det men som gärna hade gjort det faktiskt 😊
nouw.com/matildadanielssons
Tove
,
Samma med den röda! Den släppte inte! Hade först en ascool röd färg, som sedan gick över till grått/råttfärgat. Det höll i mer än ett halvår. Hemskt.