Pinterest inspiration - Outfits del 1

Allmänt, Tips, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jag älskar verkligen när ni kommer med specifika önskemål om inlägg i bloggen. Även om jag utgår ifrån mig själv, vad jag tycker känns bra och kul att skriva om så uppskattas ALLTID önskemål från er då mitt mål är att göra både er och mig själv nöjd. Så om ni kommer på något, tveka inte på att lämna en kommentar eller skicka ett DM på instagram. Jag fick i alla fall ett DM från en tjej som undrade om jag inte kunde tipsa om kläder utifrån moodboards från min Pinterest. Om jag ska vara ärlig så hade jag inte ens en mode-sida på Pinterest men nu har jag det haha. Vill ni kika in den så klicka HÄR. Jag har i alla fall förberett tre stycken inlägg med tre olika moodboards för att sen tipsa om plagg som passar till de inspo-bilderna. Här ovanför ser ni att stilen är lite sportig, jag gillar dessa plagg och bilder starkt!

1. LÄNK // 2. LÄNK // 3. LÄNK // 4. LÄNK // 5. LÄNK // 6. LÄNK // 7. LÄNK // 8. LÄNK // 9. LÄNK // 10. LÄNK // 11. LÄNK // 12. LÄNK // 13. LÄNK // 14. LÄNK // 15. LÄNK

Hur föredrar ni att jag tipsar om mode? Uttänkta outfits? Moodboards likt detta? Random snygga plagg? Spelar det ingen roll? Kommentera gärna :) Nästa inlägg med en ny stil/inriktning kommer imorgon eftermiddag. Puss!

Gillar

Kommentarer

Erica Åberg
,
Ja! Mer mode! Random snygga plagg vore drömmen.
Linn
,
Meeeeer mode!!! Du & din stil är Goals<3
Vilma
,
älskar detta!!!!!! <3