PODCAST #89 - Bryt gamla vanor!

Okategoriserade, Podcasts

Hittade ett rätt fint collage på mig och Mathilda som hon gjorde för något år sedan.. Oh MY :) Den grå citatbilden stämmer in så bra hahah.. Men det är ju så det ska vara med ens närmsta vänner!

Idag är det äntligen tisdag! Alltså ibland känns det som att det är så hiiimla långt mellan poddarna så man nästan blir sugen på att köra två gånger i veckan men det skulle vi aldrig hinna med haha.. Den här veckan pratar vi om Halloweenhelgen, när slutar man gå "bus eller godis"? Hur grova bus får man göra? Måste man vara läskig på Halloween? Sen pratade vi även om att leva i nuet, att vi inte carpar alla diems, vi carpar i princip bara julen.. Och hur bryter man gamla vanor? Hur vet man ens att det är en dålig vana? Ja det är ingen idé att jag skriver vidare, ni får helt enkelt lyssna på avsnittet. Kom ihåg att vi blir jätteglada och tacksamma över lite feedback! Puss och kram, skumbanan!

Ni lyssnar som vanligt på devote.se eller i appen podcaster/itunes. Sök på Mathilda och Andrea så hittar ni oss. Mer info om podden hittar ni på vårt instagramkonto @mathildaochandrea. Sen kan ni ju alltid meja oss med frågor eller förslag på ämnen till mathildaochandrea@gmail.com!

Gillar

Kommentarer