Poddar jag lyssnar på just nu..

Allmänt, Tips

För två månader sedan skrev jag detta inlägg där jag listade några poddar jag lyssnar på, nu har jag några nya i min samling och tänker dela med mig av dom som tips till er! Känns som att det startats många nya poddar på sista tiden som jag gillar väldigt mycket! :)

Alla våra ligg - Ingen ny podd men jag började lyssna på den i och med att Anna och Amanda gick ut med att det var dom som låg bakom podden. Fan vad rolig den är alltså! Flora & Frida - Inte heller en ny podd men rätt ny för mig. Lyssnade på deras fyra första avsnitt när dom började men kom av mig av någon anledning. Nu är jag tillbaka och wow vad jag gillar dessa tjejer, så grymma!

Paula & Hugo - Jag är ingen småbarnsförälder men jag älskar att lyssna på Paula och Hugo om hur dom får ihop sin vardag, om hur de ser på uppfostran osv. Det är så härligt att lyssna på dom, dom ger ifrån sig så bra energi båda två. Förra veckan när dom berättade om förlossningen med Molly började jag gråta och den här veckan skrattade jag högt för mig själv när dom berättade om hur dom träffades haha! :)

Noel & Ludwig - Lyssnade tidigare på Noels & Zaras podd och är mycket glad över att Noel är tillbaka i poddformat. Denna podd är fortfarande väldigt ny men gillar den starkt redan.

Penntricket - Seriöst the best podcast ever. Jag är FRÄLST. Varje avsnitt får mig att inse så mycket. Båda i aha-upplevelser men det är också så att Cissi och Natascha sätter ord på en känsla eller tanke jag haft. Två power women som snackar feminism från alla håll och kanter.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Har du hört podden Ung&Dum? Den är super bra. Lite lik er så den är jätte rolig.
Maria Sandberg
,
Hej! Tänkte bara tipsa om ett sommarprat som jag tror att du och Mathilda skulle uppskatta! Det är Ulrika Roglands sommarprat i P1 (tror jag). Ulrika var den som var åklagare i fallet om Alexandramannen och hon pratar mycket om feminism och sexuella övergrepp på internet. Den passar rätt så bra in i ert tema just nu med var femte kvinna. Måste även säga att jag tycker att ni gör ett superbra arbete med er poddserie och ni har inspirerat mig till att plugga juridik så att jag en dag kan hjälpa tjejer, kvinnor och barn i utsatthet, stort TACK till er! Kram på er <3
Nathalie
,
Älskar penntricket!!! Och eran podd ♡