PODDAR JAG LYSSNAR PÅ JUST NU

Allmänt, Tips

Varje vecka tipsar ju jag er om att lyssna på min och Mathildas podd vilket jag gjort sedan tre år tillbaka. Så jag tänkte att det kan vara trevligt med lite variation och tipsa om det som jag själv lyssnar på just nu för jag lyssnar inte på min egna podd hehe. Poddlyssnandet har gått i vågor för mig, jag är liksom periodare vad det gäller vissa poddar. Lyssnar exempelvis på Alex och Sigge ibland, Fredagspodden ibland osv. Här nedanför hittar ni vilka poddar jag lyssnar på just nu varje vecka i alla fall! :)

Tankar med: En intervjupodd som Daniel Redgert håller i. Varje vecka träffar han nya gäster, ofta gäster från mediastockholm vilket jag tycker är roligt. Han stället obekväma frågor om sex, pengar osv som man oftast inte får höra någon annan intervjuare göra. Thumbs up :)

UFOpodden: Nu har den här podden inte funnits speciellt länge men började lyssna på den när jag var på Curacao efter att Mathilda tipsat mig om att lyssna på UFOpodden. I ett poddavsnitt för inte allt så länge sen berättade ju jag att jag mår dåligt av att tänka på universum men detta gör mig bara supernyfiken!

Nemo möter en vän: Jag är lite inne på intervjupoddar just nu och den här har jag precis börjat lyssna på så jag har bara hunnit med 8 avsnitt eller något. Det som är nice med Nemo är att han alltid skapar ett samtal och inte bara frågor & svar samt att det finns sjukt många, grymma gäster att välja emellan.

Mordpodden: Äntligen har Mordpoddens senaste säsong satt igång, älskar dom här tjejerna alltså! Varje säsong är kopplat till ett visst landskap och då får man varje söndag höra en berättelse som har skett på riktigt. Ska lyssna på detta avsnittet idag när jag går till gymmet!

P3 Dokumentär: Jag vet att jag nämt P3 tusen gånger men det är en av få poddar som jag allltiiiid lyssnar på samt lyssnar om flera gånger också. Älskar hur man verkligen dras in i historien. Brukar försöka spara dessa avsnitt till när jag ska promenera eller springa så jag kan lyssna på ett helt avsnitt i ett och inte behöva bryta av för det är så spännande!

Kan inte ni kommentera vilka poddar lyssnar ni på? Skulle vara superkul att få lite nya favoriter <3

Gillar

Kommentarer

Ylva
,
Flora och Frida! en perfekt podd
Ellen
,
Du måste lyssna på 'Serial' säsong 1 om du inte redan gjort det!!! Definitivt något av det bästa jag lyssnat på i podcast-väg. Under säsong 1 får man vecka för vecka följa Sarah Koenig, en journalist och radiopratare, som djupdyker ner i mordfallet på 18-åriga Hae Min Lee som inträffade i Baltimore 1999 för att försöka ta reda på vad som egentligen hände. Hae Min Lee's 17-åriga ex-pojkvän, Adnan Syed, greps för mordet och inom ett år dömdes han till livstid fängelse. Brottsfallet mot honom var till stor del baserat på historien av ett vittne, Adnans vän Jay, som vittnar att han hjälpte Adnan begrava Hae's kropp. Men Adnan har alltid hävdat att han inte haft något att göra Hae's död. Man får följa med med Sarah Koenig medan hon går igenom tusentals dokument, lyssnar till gamla vittnesmål och polisförhör, pratar med alla som hon kan hitta som kom ihåg vad som hände mellan Hae Min Lee och Adnan Syed. Till slut visar det sig att rättegången omfattar en betydligt mer komplicerad historia än juryn, eller allmänheten, någonsin fick höra och Sarah börjar ifrågasätta om Adnan verkligen är skyldig ...
Lisa
,
Du måste ge Spöktimmen ett försök! Två tjejer som är väldigt insatta i olösta mord, olösta mysterier, hemsökta platser runt om i världen osv. Dom är sjukt duktiga och gör varje avsnitt extremt spännande och intressant. Helt klart min favoritpod och jag längtar alltid till nästa avsnitt. Rekommenderar starkt!! 😃
Anna
,
Podden Fredagsmys Med LC är superhärlig!!
Miranda
,
Ung&dum med Josefine och Sanna. Handlar om allt möjligt och många roliga skratt 😃 Den är ganska ny också tror jag.
Carolina
,
Alla våra ligg. Två frimodiga tjejer som bara snackar om sex, är så fast haha!
Rebecka Fredriksson,
En Nypa Liv! En relativt ny podd, hur bra som helst 😉
rebeckabinkle.blogg.se
Daniella,
Förutom eran podd brukar jag lyssna på Therese & Zäta samt Fridapodden 😊
daniellajarpenberg.blogg.se
Amanda Karlsson,
Hej Andrea! Amanda från Mordpodden här. Tycker du verkar vara en grymt härlig tjej och följer dig både genom bloggen och på Youtube. Det var därför fantastiskt roligt att läsa att du lyssnar och gillar det vi gör. Och stort tack att du sprider podden vidare. Det är guld värt! Hoppas du får en fin kväll härliga du <3 KRAM
www.mordpodden.com
Linnea
,
[Sv]ungdomspodd: Generation Y!! Så bra och viktig podcast! Lyssnar även på Arga flickor, er poddis & lite andra! <33