Poddinspelning + bästa ni!

Allmänt, Podcasts, Texter

Igår spelade vi in nästa veckas poddavsnitt, just nu har vi studiotider på tisdagar vilket är lite segt då det går en hel vecka innan det vi säger släpps, så ibland kan det kännas lite onödigt att prata om vår vardag då det liksom hände för "länge sen". Dock är det VÄLDIGT skönt att spela in en vecka i förtid, då har vi god tid på oss att redigera, få upp podden osv. Hatar verkligen när vi poddat kvällen innan avsnittet ska upp.. Här ser ni i alla fall lite bilder ifrån studion. Sedan i våras någon gång så började ju vi podda hos Acast som även sköter annonseringen i podden. Känns så himla värt då vi får podden i så mycket bättre kvalité, plus att jag verkligen gillar att sätta sig i studion. Är alltid mer fokuserad där än hemma i soffan.

Vill även bara passa på att tacka er. Fina jäkla ni alltså <3 De senaste veckorna har jag verkligen träffat sååå många av er här i Stockholm. Både yngre och äldre, så himla roligt. Tro aldrig att jag inte skulle uppskatta det, många kommer nämligen fram och säger "jag menar inte att störa dig" eller "du kanske tycker det här är superjobbigt". NEJ, i really don't. Kan ni ens fatta hur overkligt det känns för mig att någon kommer fram till mig och berömmer mig för podden, bloggen osv? Alltså det är verkligen overkligt och kommer aldrig vänja mig vid det. Ni är så himla fina allihop. Varje gång jag träffat någon av er så känner jag mig liksom stolt, för att alla verkar vara så himla fina personer. Ville i alla fall bara lite snabbt säga tack för att 99,9 % av er alltid är så himla snälla och gulliga i kommentarsfälten och ute på gatan. 1000 kramar <3

Gillar

Kommentarer

Rebecca
,
Lyssnade precis på ert julpodden ni har gjort och blev så taggad på julen haha. Snälla kan ni inte göra en ny julpodden iår igen men då såklart strax innan jul:) Älskar verkligen podden!!
Linn
,
hahah jag skrattade så mycket i början av höstpepp-podden när ni i princip pratar i mun på varandra och verkligen hetsar kring hur negativa människor är. Har liksom lyssnat om och om det och ni låter så HETSIGA och pratar veklingen om det passionerat hahah det låter så kul
Victoria Brammeby
,
Jag är personligen sämst på att hissa folk och mitt löfte till mig själv i höst är att bli bättre på det (för jag tänker ju alltid i huvudet hur mkt jag gillar folk/det de gör men har svårt att säga det högt i rädsla av pinsamhet), men ni är så jävla bra!! Verkligen en av mina höjdpunkter på veckan är att lyssna på era poddar. Gillar vardagssnacket och sättet ni resonerar på otroligt mycket. And your blog ruleeees. Kramis och hoppas du haft en bra dag!
Jasmine,
Hej Andrea!! Jag är en sådan som alltid läser men aldrig kommenterar men jag måste bara säga att jag äälskar bloggen, podden och att du alltid är så jordnära, personlig och har så vettiga åsikter. Tycker det är så himla svårt att hitta bloggar som inte bara visar den perfekta ytan vilket ibland kan göra att man inte ens blir glad och peppad av att gå in på en blogg, men dina sociala medier är verkligen one of a kind som alltid gör en glad. Tycker att alla dina relationer med nära och kära verkar så himla vettiga och fina. Vill även berömma dig för podden, du och Mathilda kompletterar varandra så bra och jag känner verkligen igen mig i båda er!! Tack för att du är en sådan fin förebild i sociala medier när så mycket annat bara är en falsk yta.
Jasminel.devote.se