Poddtips

Podcasts, Tips

Såhär i sommar och semestertider så är vi många som gillar att koppla av med poddavsnitt i våra hörlurar. Jag vill ju helst av allt att ni ska lyssna på min och Mathildas podd men om ni redan lyssnat på alla våra avsnitt så kan jag tipsa er om P3 Dokumentär. Jag har tipsat om det förut men tänkte att jag kunde skriva ihop en liten lista med några favoriter. Det är rätt svårt att välja bland alla grymma avsnitt så har säkert glömt någon jag verkligen älskar men men!

Mordet på John Hron, Diskoteksbranden i Göteborg, Fallet Linda Chen, Kidnappningen av Uppsalastudenten, Peter Rätz, Svensken i Bolivia, Självmordet på Flashback, Mordet på Fadime, Mordet på Kevin, Alexandramannen, Södermannen, Vipeholmsexperimenten, Hagamannen, 20 år sedan Estoniakatastrofen, Knutbydramat, Helikopterrånet, Skolskjutningen på Columbine High School, Sjukhusmorden, Fängelseupproret på Tidaholmsanstalten.

Som sagt, finns ju hur många avsnitt som helst och har hitills gillat varje avsnitt jag börjat lyssna på. Men dessa ovanför kan ni i alla fall lyssna på om ni behöver tips. Jag har lyssnat på nääästan alla avsnitt så behöver nya tips.. Har lyssnat på Mordpodden och Spår.. Behöver nytt att lyssna på så om ni har några tips på liknande poddar så uppskattar jag gärna om ni lämnar en kommentar!

Gillar

Kommentarer

Emma,
P1 har också dokumentärer, lyssnade på avsnitten som hette något i stil med "att ta ett barn" och de var superbra 😊
nouw.com/chessiethepuppy
Olivia
,
P3 serie är en riktigt bra podd! Det är en serie med 8 delar ??
Malin,
P1 dokumentärerna och rättegångspodden är toppen båda två 😊
Devote.se/kvadratmeter
Moa
,
Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro liknar P3 Dokumentär, dock är avsnitten ganska korta.
Tova
,
Rättegångspodden
Alma
,
Rättegångspodden!! Där får man bland annat höra "Uppsalastudentens" kidnappare förklara hur de gick tillväga när de utförde kidnappningen 😊
Kajsa
,
Mordet på Therese Johansson Rojo är helt sjukt spännande och du måste lyssna på den om du inte gjort det! Det är verkligen sjukaste berättelsen, rekommenderar starkt!! Kram
Elin
,
Tack för tipset om Mordpodden. Helt i min smak och de 8 avsnitten lyssnades av på 2 dagar hihi Kommer tydligen nya i september enl FB. Du inte bara inspirerar du har bra tips också. Trevlig sommar på dig!
Emelie
,
Lyssna på fallet Bobby av P3 dokumentär 😊
Clara
,
Serial, en kvinna som försöker utreda huruvida en kille är oskyldigt dömd för mord på sin ex-flickvän eller inte. Riktigt spännande och bra - rekommenderar!! De pratar engelska i podden, men lätt att förstå.