Press day at VASS

Allmänt

Alltså dessa färger!!
Ser ni t-shirten?? Kommer snart in på hemsidan i vitt och rosa!
Testar Too Faceds Love Light Highlighter och Kat Von D's liquid lipsticks!
Svar ja

Nu i veckan är det så kallade pressdagar här i Stockholm. Det innebär att alla presskontoren har öppet och visar upp nyheter eller kommande nyheter inom dom områden dom jobbar inom. Om ni undrar varför det är sån hype kring just Vass så beror det på att tjejerna som jobbar där är så grymma och drivna. Visste ni att det är skapat och drivs av kvinnor? Så härligt. Sen för att dom jobbar med grymma varumärken inom skönhet som Moroccan Oil, Benefit, Too Faced, Nars, Sephora med flera. Så för mig som tycker att det är väldigt roligt med smink så blir det lite extra roligt att hälsa på hos dom. Jag har faktiskt inte varit på några andra kontor den här gången då jag haft så mycket annat att göra. Jag och Mathilda har massor av inspelningar den här veckan så det hade bara blivit för stressigt helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Hussamhero,
Fint härligt när man ser att det finns som älskar sitt jobb och är drivande för sitt jobb
Nouw.com/Hussamhero
Johanna
,
Hej Andrea! Gillar verkligen din och Mathildas podd, ni tar upp så bra och viktiga ämnen! En sak jag dock blir lite ledsen över i podd 152 "mejlstund" är att du använder ordet "sär" som skällsord flera gånger. Snälla, gör inte det.
Petra Nordqvist,
Så fin Mathilda är med sin nya väska! Och snygga lipsticks 😃
www.petras.fi
Julia
,
Åh vad heter den högra mörkare färgen från kat von d?? Alltså på bilden där du hade 2 färger på handen!! Så sjukt snygg ??
Madeleine
,
Hej! Jätte fin blogg, blir så inspirerad av att köra igång med min! Jag har läst din blogg i bara någon månad och undrar vad jobbar du med? 😊 Allt gott, Madeleine