Random tankar just nu

Allmänt
- NÄR kommer vi kunna sätta igång projektet vi planerar just nu? Fan jag har precis satt igång planeringen av ett "projekt" tillsammans med en person och jag är så djävulskt taggad. Ber om ursäkt för jobbigt "influencer-snack" om framtida projekt, det är ju typ det vidrigaste som finns. Man ba? Säg inte a om du inte kan säga b? Men nu sitter jag här ändå och säger a haha. Nej men i fredags så hade vi ett litet möte kan man säga och förhoppningsvis så kommer detta sätta igång under första kvartalet av 2020. Det jobbiga är att vi inte riktigt vet exakt när det kan släppas då det hänger på att andra saker ska klaffa och funka, men men.. Har ni några önskemål eller gissningar på vad det skulle kunna vara? <3 - Är det inte lite sjukt att en helt vanlig tjej som sitter ner gör det okej för folk att kommentera hennes kropp? Dvs jag haha. Jag är jätteglad och tacksam över allt fint smicker jag får på instagram och i bloggen dagligen, det är jag verkligen. Men jag tycker att det är problematiskt när folk ska börja kommentera kroppsdelar på ett sätt jag själv inte ens kommenterar. Om jag hade lagt upp den här bilden på instagram och själv kommenterat min mage i detta fall, ja då kan väl andra också göra det. Men jag la upp den här bilden utan fokus på min mage i captionen, det är bara en bild på mig när jag sitter på stranden. Jag fick såååå många DM och hur befriande det var att se min veckiga mage på instagram, att det var skönt att inte se en platt mage på instagram. Jag vet att folk menar väl, jag förstår verkligen det. Men måste fokuset ligga där? Kan inte folk bara få vara? Jag tror verkligen att sluta kommentera, sluta göra sina eller andras kroppar till statements är ett steg i rätt riktning mot att avdramatisera alla typer av kroppar. Förstår ni hur jag tänker? - Hoppas verkligen att jag kan spika ett nytt bootcamp! Nu i kommande veckan har jag lite olika möten inbokade gällande ett nytt bootcamp i januari, hoppas så innerligt att vi kan få till ett nu igen. Har ju haft två stycken tidigare och det har verkligen varit SÅ roligt. Att träna i grupp, sexton peppade tjejer som bara köttar på utav bara tusan tillsammans är verkligen så inspirerande och roligt. Den här gången blir det jag och Gustav som tillsammans kommer hålla i bootcampet vilket också ska bli sjukt kul.

- Vilken jäkla telefon ska jag köpa? Har sån sjukt ovanlig stor beslutsångest mellan iPhone 11 Pro eller iPhone xs Max. Valet handlar egentligen om det är värt att lägga ytterliggare 3-4000 på en 11 istället för en xs. Verkligen i-landsproblem/tankar men det är något jag funderar på just nu i alla fall.

- Återigen blir man som kvinna påmind om hur otryggt det är att vara just kvinna. Helvete vad ledsen jag är över att läsa om sjuttonåriga Wilma som blivit mördad där hennes pojkvän sitter häktad för brottet. Ledsen blir jag också över att läsa om tjugoåriga Emilia som misstänkts ha blivit kidnappad. Tar våldet aldrig slut? Kan vi kvinnor aldrig bara få vara? Ska man som kvinna behöva vara rädd för att bli slagen, kidnappad, våldtagen och mördad?

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Alltså din andra punkt!! Håller så så så himla med! Kan vi sluta prata om folks kroppar 😊))!
Ida
,
Förstår verkligen vad du menar att man inte ska kommentera andras kroppar, men grejen är den att det vi matas med på sociala medier är inte ”äkta” och därför hyllar folk andra som visar det äkta, oredigerade och det GÖR skillnad. Det gör att folk slutar svälta sig själva. Tro mig, det gör skillnad.
Ebba
,
Vettiga människa. <3
Veta
,
Jag har exakt samma i-landsproblem som dig haha, vet verkligen inte vilken av de två telefonerna jag ska köpa.. För mig handlar det mest om att både Bianca Ingrosso och Gertrude klagat på iphone 11 PRO max.. Hmm svårt det där!! Berätta gärna vilken du bestämde dig för sen:) Kram