Random tankar just nu

Allmänt

Bild från midsommar förra året, då i Los Angeles med Mathilda.

- Jag tänker på vad jag ska göra efter sommaren. Samtidigt som jag faktiskt försöker vara i nuet och njuta av den sommar som äntligen är här så kan jag inte låta bli att fundera kring hösten. Jag har ju skrivit och pratat lite om att jag känner mig lite understimulerad och att jag kanske borde söka ett till jobb alternativt börja någon utbildning. Det trixiga är dock att jag inte har tid för mer en deltid då jag inte vill sluta med bloggen, instagram, youtube osv. Samtidigt är jag lite sugen på att börja plugga en viss typ av utbildning men jag vet inte om det är optimalt att göra det just i höst eller om det är bättre att vänta.. Hmm.

- Midsommar på fredag! Har ni några planer? Jag och Gustav skapade oss planer i söndags och bjöd in lite kompisar till grill och häng. I och med att vi är lite sent ute så hade många redan planer men oavsett hur många vi blir så tror jag att det kommer bli riktigt trevligt ändå. Funderar på om jag kanske ska förbereda lite tävlingar/lekar, kan faktiskt bli rätt kul.

- Idag har det varit vi i femton månader! Tiden går så jäkla fort när man har roligt. På ett sätt känns det som att jag har älskat Gustav hela mitt liv och samtidigt känns det som igår vi sa att vi var kära för första gången. Snacka om att mitt liv är så positivt och lättsamt tillsammans med honom, så otroligt tacksam för varje dag vi får tillsammans. - Är så sugen på att göra om här hemma. Ännu en gång tjatar jag till er om detta velande kring hur vi ska göra här hemma. På ett sätt vill jag inte lägga ner tid eller pengar på lägenheten då det ändå är en möjlighet att vi flyttar relativt snart (inom 1-2 år) men samtidigt känner jag; om vi inte gör det då? Ska jag inte bara se till att verkligen trivas här i nuvarande lägenheten då? Tänker att jag ska göra i ordning ett inlägg till senare i veckan med vad jag tänker gällande att göra om så får ni se! <3  

Gillar

Kommentarer

Sara Larsson,
Punkt ett är verkligen tankar jag går i också, samtidigt som du säger, vill jag inte oroa mig för mycket och också vara i det som är nu och se vad som händer. Men det stressar en omedvetet där bak i huvudet, då jag ändå måste ha en liten plan ju.. ÅÅ man vill ju så mycket men vet inte vad, svårt att välja och vet vad man borde hoppa på och chansa på om man inte riktigt vet VAD det exakt är man vill, såå svårt!
www.saraalexandralarsson/nouw.com