Recept: Cannelloni med svamp, quorn & mascarpone
250 gr mascarpone
tryffelolja kantarellfond grönsaksfond vitt matlagningsvin 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 tsk soya 1 påse riven ost salt & peppar
Gör såhär: Sätt ugnen på cirka 225 grader. Stek lök, champinjoner och quorn (eller kyckling) till önskad färg. Vi stekte quorn för sig för att få dom lite frasigare, löken och champinjonerna stekte vi i en annan stekpanna. Lägg sedan ihop ingredienserna. Lägg i mascarponen och bladspenaten. Börja sedan smaka av med fond, soya och tryffelolja. Vi tog rätt mycket av allt, det är enligt mig nice när det smakar mycket tryffel! Sen tog vi en lasagneplatta i taget, la i en skopa med sås och rullade sedan ihop dom. Det blev lite sås över och det hällde jag runt om i gratängformen så det blev lite sås på sidorna samt mellan rullarna. Innan dom åker in i ugnen: häll på valfi ost! Jag föredrar att använda mig av en lagrad ost som smakar lite mer än vanlig gratängost! :)
NI MÅSTE TESTA!! Det var OBEHAGLIGT gott.