RECEPT: Kyckling med soltorkade tomater

Allmänt, Recept
Ingredienser:
Kyckling
Färsk pasta
Bladspenat
Soltorkade tomater
Creme fraiche
Gul lök
Vitlök
Grönsaksfond
Kycklingfond
Salt & peppar
Gör såhär:
Stek kycklingen i små bitar
Hacka löken och stek tills den blir mjuk
Häll i alla ingredienser tillsammans med kycklingen & löken, smaka av.
Den här rätten är sjuuukt enkel att göra, anledningen till att jag inte skrivit några mått är för att den är väldigt enkelt att bara smaka av själv. Det är upp till var och en hur mycket vitlök man vill att det ska smaka osv, det går liksom inte att göra fel. De soltorkade tomaterna gör sig riktigt bra tillsammans med såsen och bladspenaten, älskar verkligen den här rätten. Något som är nice är att den är minst lika god dagen efter som matlåda!
<3

Gillar

Kommentarer

Hej
,
Har du och Anton gjort slut/tagit en paus?
Elin
,
Hej! Jag har så sjukt svårt för att ta tag i saker. Jag har massa bilder i huvudet på hur min nästa dag ska se ut, exempelvis tänker jag att ”amen vakna hyfsat tidigt, ät en riktigt god frukost, sätt dig sedan en timme med samhällsinlämningen, sedan förtjänar du en liten paus och då kan du passa på att spela lite piano, fortsätt sedan men plugget, och sen har du hela eftermiddagen fri till att göra ingenting!!!”. Men även om jag vet hur jag vill ha mina dagar för att må så bra som möjligt så fåår jag aaaldrig någonting gjort. Jag bara skjuter upp saker hela tiden och det är så himla jobbigt. Har du några tips för att bara take your shit together och få saker gjort?
M.
,
Hej Andrea! Jag är otroligt sugen på att åka på resa för tillfället. Dock har inte någon i min närhet passligt att resa nu och jag har inte heller en särskilt stor budjet. Vart skulle du rekommendera en att åka (utomlands) om man reser ensam och vill komma billigt undan? Ha en bra söndag!
stina
,
Hej! Hur går design-processen till när du gör dina kollektioner för NA-KD? Liksom från start till färdigt plagg. Älskar dina sociala kanaler, du är grym!
Rebecka
,
Skulle du kunna göra ett inlägg där man kan söka/hitta reskompisar i kommentarsfältet? Hade varit så roligt, tror det är många fler än bara jag som är sugna på att göra en specifik resa i sommar t.ex, men inte har någon vän som är sugen på att göra samma resa. Det är så svårt att veta hur man ska gå till väga då för att hitta en resekompis som passar ( dessutom någon som är i samma ålder och likasinnad) då forumen som finns är så begränsade, bloggaren Hanna Friberg har gjort två sånna här inlägg med otroligt bra respons på flera hundra kommenterade av ressugna tjejer! 😊 Kram
Isa
,
Hur gick det med att sätta in spiralen?
Issa
,
Förut nån gång gav du tips på sköna o bekväma klackar, skulle du kunna göra ett liknande inlägg igen? Kram<3
Ellen
,
Har ett recept tips hehe då jag också älskaaar att laga mat<3 jag gör ungefär samma kycklinggryta men utan grönsaksfonden, löken och istället för bladspenat smular jag ner fryst basilika!! Tips tips?
Heléna,
Det är riktigt gott! Jag gör ungefär likadant och min mamma slickade tallriken när hon inte trodde att jag såg!! Hahaha...
hemmahoshelena.blogg.se
Linn,
Åh vad gott,älskar pasta. Blev nyfiken på att testa laga detta 😊
nouw.com/sarahlinnsliv