Recept: Pasta med quorn, soltorkade tomater & babyspenat
INGREDIENSER 4 portioner: Quorn för fyra personer, jag brukar köra på ett helt stort paket. 2 dl creme fraiche med smak soltorkade tomater & fetaost 3 dl creme fraiche 1 halv röd lök 1 halv gul lök 2 klyftor vitlök 2 msk tomatpuré 0.5 dl riven parmesan strimlade, soltorkade tomater bladspenat grönsaksfond soya salt, peppar valfri pastasort eller ris
GÖR SÅHÄR: - Börja med steka quornen. Det brukar ta lite tid för den att få stekyta. - Hacka löken. Sänk sedan värmen på plattan och häll i löken tillsammans med din quorn. - Sätt på pastavattnet. - Häll sedan i båda varianterna av creme fraiche, tomatpuren, de soltorkade tomaterna, bladspenaten, parmesanen och lite soya. - Smaka sedan av med salt och peppar och eventuellt mer tomatpure, fond eller liknande. - Koka pastan och servera sedan rätten med riven parmesan!