Recept: Quorn med soltorkade tomater, spenat och ris

Allmänt, Recept

Först innan någonting annat nämns så måste jag be om ursäkt för dessa bilder. Jag är medveten om att det här kanske inte ser så jättelockande ut men jag kan lova er: det är väldigt gott! Orkade inte göra någon sallad och ljuset blev inte det bästa, därav ser det kanske inte så superkul ut. I måndags så lagade vi detta till middag, detta blev ganska exakt fem portioner för oss. Perfekt till lunchlådorna!

Ingredienser: 600 gr quornbitar 3 dl cream fraich 1 burk strimlade soltorkade tomater 2 vitlöksklyftor 1 röd lök 1 schalottenlök 2 msk grönsaksfond 2 nävar babyspenat 2 tsk soya salt & peppar

Gör såhär: - Börja med att koka riset enligt instruktioner på paketet. - Stek lök och quorn - Häll i cream fraich och sedan resten av ingredienserna.
Som sagt, ge den här stackarn ett försök haha!

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Har du gått över till att bli någon slags matblogg? Alldeles för mycket recept 😟