Repost: What's in my bag

Allmänt

I och med att det är lite stressigt att få till inlägg här i Berlin (fullspäckat schema) så bjuder jag på ett inlägg jag la upp förra året, what's in my bag! I och med att jag fortfarande har samma saker i min väska så är det fortfarande relevant haha. Vill bara passa på att säga att podden idag kommer upp antingen ikväll eller imorgon. Jag landar i Sverige vid 14.00 och då ska jag möta upp Mathilda för att spela in podd, sooo you know.

1. Min dator. I och med att jag jobbar med bloggen och mina andra sociala medier så måste datorn med så jag kan blogga, mejla, redigera bilder osv. 2. Handskar är alltid med när det är såhär kallt. Dessa är från H&M! 3. Har nästan alltid med mig halstabletter eller tuggummi. 4. Min telefono, of course 5. Min lilla hårborste, får panik av stripit, tovvigt hår. 6. Parfym! 7. Dagens läppstift. 8. Migräntabletter eller huvudvärkstabletter. (Som inte ska vara slut haha). 9. Min almanacka. Har inte koll på någonting utan den. 10. Nycklarna. 11. Läppbalsam, är beroende.. 12. Hörlurar! 13. Mobilladdare. 14. Näsdukar, man vet aldrig när man kan behöva lite papper haha! 15. Mitt extraobjektiv för outfitbilder. 16. Lilla plånboken med bankkort, sl-kort och körkort. (17. Min kamera som jag använde för att ta bilderna).

Om jag bara får välja fem saker så väljer jag datorn, mobilen, nycklarna, plånboken och hörlurarna. Okej migräntabletterna måste fan också med. Även om jag inte behöver använda de sååå ofta så måste jag verkligen ha dom nära till hands när ett migränanfall påbörjas. Nu brukar jag dock ofta befinna mig nära ett apotek så man kan köpa där.

Gillar

Kommentarer

Emelie
,
Vad har du för väska? Kram!
Cornelia
,
Först och främst, din blogg är så härlig! Här tittar jag alltid in var eller varannan dag i hopp om lite inspiration eller något som får mig att le! Däremot har jag en fråga och det är vad för tabletter du har mot sin migrän? Jag har testat en del olika då jag också "lider" av migrän, jag kan inte namnet på rak sen men de har varit dyra tabletter och med få antal i paketet, typ 2 st för 199kr, så nu kollar jag med dig vad du tar och om det funkar för dig? Tack! Mvh Cornelia Åkesson corneliaakesson@hotmail.se
Bella
,
Var har du köpt din plånbok? Verkligen jättefin. Tacksam för svar <3
Matilda
,
Hej! Du vill inte sälja din marc Jacobs plånbok? Vill så gärna ha en sån! Så fin