Rhodos-outfits

Outfits

Var så himla nöjd med min packning till Rhodos, tycker mina outfits var så sommriga och fina. Hur underbart är det inte att få klär sig barbent?? Eller får får man ju alltid men inte så att det är superskönt när man är i Sverige. Här nedanför är i alla fall de 6 outfits jag hann fota på Rhodos! Och om ni vill se fler outfits kan ni klicka in på kategorin som heter "Outfits"!

Av dessa tre har jag väldigt svårt att välja en favorit då dom är väldigt likvärdiga för mig.. Men jag tror ja väljer nummer 3!
Även om jag älskar alla dessa outfits så är ändå nummer 6 en klar favorit. ÄLSKAR verkligen byxorna och dom gör så mycket.

Vilken outfit tycker ni var snyggast/hade ni helst burit?

Gillar

Kommentarer

sara
,
nr 6 snyggast!!! Fast hade jag burit någon själv hade det nog varit 3 eller 4 då det egentligen är mer min stil 😊
Sofie,
Nummer 1 & 3 hade jag 100% haft på mig! Så snyggt!
Sofiegabrielsson.devote.se
Erica
,
Hej fina du! Mina favoriter är helt klart 2 och 6, pga byxorna, de är verkligen såå fina!!? Men en till grej, Jag är så sjukt sugen på att köpa nya några fina, nya sängkläder, så skulle inte du kunna göra ett inlägg med ett gäng fina sängkläder? ? Tack för en bra blogg mm ?
Johanna Davidsson,
Jag håller med dig om nr 3 och 6 😊
johannadavidsson.vione.se
Julia
,
4 och 5!
Miranda,
Agnes
,
Nummer 3! Alla dina outfits är så himla fina!? Kan inte du göra ett inlägg med väskor? Lite större väskor som man kan få plats med dator osv till skolan. ?
Wilma Lundberg,
Min favorit är nog också 3:an, älskar verkligen kjolen! 😊
wilmalundbergs.devote.se
Emma Parmlöv,
Nr 2 är helt klart min favorit, men damn vilka byxor (bild nr 6) vill ha!!!!!!! 😃
emmaparmlov.vione.se
Alma
,
Outfit 4 och 5 var riktigt snygga!!