Rhodos-tips!

Recept, Resor, Tips

Jag har ett Rhodos-tips till er! Sista kvällen så gick jag och Anton till en restaurang som låg precis bredvid vårt hotell, Villa Di Mare. Det var några av er som skrev att vi borde gå dit så vi lyssnade och var förväntansfulla. Kan säga redan nu att vi båda var lite ledsna över att vi inte gick hit förens sista kvällen då vi gärna hade kommit tillbaka haha.. Precis som vårt hotell så låg detta precis vid vattnet och man hade en magisk utsikt över solnedgången. Personalen var verkligen supertrevliga, det var sjukt bra service! Till förrätt åt vi calamari (friterad bläckfisk) och brushetta. Tyvärr fick jag inte till någon bra bild på bläckfisken men det var stööört gott alltså. Till huvudrätt åt jag lax med röbettspuré och Anton åt hamburgare. Även huvudrätterna var jättegoda, det var väldigt fräsch även om man som Anton beställde en lite mer "icke fräsch-rätt". Till Antons burgare fick han en permesansås, alltså det är topp 10 godaste jag smakat, herre min gud alltså. Efter maten beställde jag kaffe som också var väldigt gott och sen fick vi in två shots som tydligen är väldigt vanligt här i Grekland haha!

Kan verkligen rekommendera den här restaurangen, ligger vid Ixia-stranden som är cirka 4 km från Rhodos stad. Taxi dit kostar cirka 10€. Googla för exakt adress/vägbeskrivning! :)

Gillar

Kommentarer

Idamy,
Men så härligt!!
www.nouw.com/idamy
Klara Nygren,
Såå fina bilder!!!
nouw.com/klaranygren
Sara
,
Hej! Vart är ditt rosa linne ifrån på bilden? Kram
Kristin,
Tack för tipset! Jag och min kille ska åka till samma hotell på Rhodos om en månad, det har varit jättekul att läsa om eran resa!
nouw.com/thekristymd
Johanna
,
Jag undrar hur du gör när du fotar dessa fina bilder? Tar du upp din ganska stora kamera eller hur? Jag upplever det som att många tittar, helst utomlands ser dom en som en turist. Hur tänker du? Kram <3