Right now

Allmänt, Podcasts

Här sitter jag och tar lite halvstela webcambilder som om året vore 2008.. :) Vill ni veta en rolig sak haha? När jag precis börjat använda Playahead och precis lärt mig fota med webcam så var jag så himla förundrad över att folk hade sin dator i badrummet, hallen eller köket. Alltså för det var folk som tog bilder på dessa ställen i sitt hus. Jag visste alltså inte att man kunde fota med sin telefon och föra över till datorn hahahaha.. Det här var dock betydligt tidigare än 2008, 2006 kanske. I alla fall, nu sitter jag på min pappas kontor och jobbar lite. Så himla snällt att jag får sitta här, tycker att det är skönt att komma hemifrån och att det ligger så centralt. Det är här bloppisen kommer vara på söndag. Nu ska jag snart gå till Kungsträdgården för att äta lunch med Mathilda och sen vid fyra ska vi spela in podd.

Och på tal om det, vi ska spela in Systerpodden pt.2 i eftermiddag tillsammans med Alice. Kan inte ni kommentera det här inlägget om ni har några frågor ni vill att hon ska svara på? Kan vara frågor om henne själv, om oss som systrar, om hennes syn på gymnaiset eller what ever. PUSS! <3

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
FRÅGOR TILL ALICE Vad brukar era bråk handla om? Hjälper ni till lika mycket hemma? Har er relation ändrats nu när båda är äldre? Bättre/sämre? Vad brukar ni hitta på tillsammans?
Linnea
,
FRÅGOR TILL ALICE har er relation ändrats nu när ni är äldre? Bättre/sämre? Vad brukar ni hitta på tillsammans? Vad bråkar ni om? Hjälper ni till lika mycket hemma?
Emilia Svensson
,
Till Alice, lägg upp ett drömscenario om hur ditt liv ser ut om 10 år!
Lovisa
,
Frågor: 1. Vad är det bästa med din syster? 2. Finns det någonting hos den andra som ni stör er på?
Nicole
,
Vad kommer tröjan ifrån?
Elin W
,
Fråga till Alice: vad tycker du om Anton?
Fanny
,
Hej vart kommer tröjan ifrån, det var en jätte fin färg och passade dig perfekt Ha en härlig dag =D
Alva Nilsson
,
Alice, hur skulle ditt liv se ut om 10 år om du fick bestämma. Hur skulle din relation vara med Andrea? Familj? Jobb? Utbildning? osv
Johanna
,
Jag skulle gärna vilja veta lite om Alice träningsvanor och hennes mål med träningen! Hur ofta hon tränar, vad, när hon började seriöst osv. Blir väldigt inspirerad av hennes instagram nämligen!