Saker att se fram emot

Allmänt, Bekännelser, Texter

Inte nog med att det är vår (aka livets bästa tid) så har jag väldigt mycket roliga saker att se fram emot just nu. Jag försöker dock ta en sak i taget och verkligen tänka på att uppskatta nuet, det värsta som finns är att i efterhand förstå att man inte var närvarande under en viss period/händelse för att man hade tankarna på framtiden. Nuet händer ju liksom bara en gång, må låta klyschigt men så sant så sant.

25e Mars: Då åker jag Frankrike för att.... FOTA nästa klädkollektion tillsammans med NA-KD. Ja ni läste rätt, det kommer en till kollektion och jag längtar så mycket efter att visa den för er, ni kommer älska den. Den här kollektionen är verkligen min favorit då färgerna är så jag. Mycket beiget, blått, svart, vitt, grönt och lite rosa. Här nedanför ser ni mig iklädd en av topparna och örhängen från kollektionen. Den toppen kommer också komma i vitt, så jääkla fin! Kollektionen kommer släppas i slutet av April, vilket jag självklart ser fram emot väldigt mycket.

21a April: JAG FYLLER 22 år!! Så jäkla kul. Förra året var jag inte så taggad på min födelsedag men nu är jag mer taggad än någonsin på att fira med nära och kära. Nu i helgen spelade jag bowling tillsammans med ett gäng vänner innan vi gick ut och jag är riktigt taggad på att göra det igen. Att spela bowling lite halvberusad var betydligt roligare än vad jag hade anat haha. Nej men hur fantastiskt att fylla år? Ännu ett underbart år på denna planet.

26e April: Föööööörmooodligen ska jag och Mathilda ha en livepodd den 26e April, hoppas ni kommer då! Mer info kommer självklart komma närmare inpå. Vi har prel-bokat en i Stockholm och en i Göteborg. Så kul!

27e April: Jireel på Nobelberget! Jag och Naomi ska tillsammans gå på Jireels konsert och jag är verkligen så sjukt taggad redan. Så roligt att det är på en fredag också, kanske blir lite partaj efter.

15e Maj: Mwuana på Dramaten. Så roligt att två av mina favoritartister i Sverige har konsert typ samtidigt, ser fram emot att sw Mwuana live då jag missat honom varje gång pga annat inplanerat. Tror det kommer bli riktigt mäktigt inne på Dramaten också!

3e Juni: SYDAFRIKA! Den 3e Juni ska jag (om inget plötsligt förändras) åka till Sydafrika för att hälsa på en välgörenhetsorganisation som jobbar med elefanters utsatthet. Det kommer verkligen bli en dröm som går i uppfyllelse och wow vad jag ser fram emot att se hur dom jobbar på plats. Det känns också så roligt att jag kommer kunna visa er allt jag får se där!

12e Juni: USA-resan börjar! 12e Juni åker jag och Mathilda till San Fransisco och sommaren är officiellt igång!

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Wow, vad roligt med Sydafrika! Åker du dit själv eller hur funkar det? Sån dröm att göra???? Hade också velat göra något sånt!!! /Sara, 23
Carro
,
Bara en fundering, har du börjat festa mer nu när du och Anton inte är tillsammans längre? Det känns bara som om du gör det oftare, partaj hit och partaj dit.
Ida Nyman,
Så himla mycket roligt du har att se fram emot!!? Låter verkligen helt underbart.
nouw.com/idanyman
Idanaemi
,
Gud vilka härliga planer! Låter som du verkligen får saker för dina fantastiska presentationer. Och en till klädkollektion, underbart! Har redan stora delar av föregående kollektioner kan inte bärja mig att se vad denna har att erbjuda
My
,
Kommer din nya kollektion även i större storlekar?
Ella
,
Hej! Vad är det för organisation du ska åka till i Sydafrika? Har själv varit sugen på att åka som volontär men tycker att det är så svårt att hitta en bra organisation som inte bara fungerar som en ”turistattraktion”!
Maja
,
Du la ut en bild på instagram med Bianca där du har svarta byxor från urban outfitters och ett vitt linne. Jag undrar var ditt vita linne kommer ifrån? Jättefint
Nellie,
Åh vad kul att du ska släppa en till kollektion! ?
nellieastrid.blogg.se
Louise
,
Hej Andrea. 😊 Jag hoppas bara säga att ja älskar verkligen eran podd. Jag gillar att ni pratar om vad ni gjort i veckan och även har tema avsnitt . älskar verkligen blandning i eran podd, Jag är lite äldre än er men de känns ändå som vi är i samma ålder. jag har följt er sedan ni startade podden och ni var en av de första podd jag lyssnade på och ni blir bara bättre och bättre. Jag hoppas du får en fin fredag. Kände att jag behövde skriva de till dig.
Johanna
,
Kommer ni vlogga några dagar på er resa? Typ när ni besöker universal studios eller liknande? Hade vart sååå kuuul!!