Sällskapsspel

Allmänt

Såhär ser det ju oftast ut när man sitter hemma i soffan. Här sitter Anton och Nora och spelar Hay Day, jag förstår verkligen ingenting av et där spelet men härligt att de har gemensamma intressen haha...

Nora tog intiativ till att spela sällskapsspel istället. Och dessa bilder är tagna för någon vecka sedan, vi har inte kvar julgranen 19e Janurari (tyvärr.....). Hon hade fått spelet Labyrint i julklapp.

När Nora fotar så får man inte så många alternativ att välja emellan. Det var den här bilden där jag ser drogad ut eller en bild där allt var suddigt. Haha vad tycker ni om våra matchande morgonrockar?

Spelet går i alla fall ut på att man ska ta sig till olika ställen i en labyrint, kruxet är bara att den hela tiden rör på sig då man får skjuta vissa rader på spelbanan varje gång det är sin egna tur. Tycker verkligen om det här spelet, det är dock rätt svårt om jag får erkänna det själv. Nora och Anton ägde ut mig totalt när vi spelade, nästa gång jag mötte Nora gick det dock bättre när jag fattat knycken. Kan i alla fall verkligen rekommendera er att köpa spelet om ni är sugna på att införskaffa er ett nytt, fysiskt spel. Tycker det är så mysigt att spela sällskapsspel, Monopol har varit är är en stor favorit.

Gillar

Kommentarer

emmaberglunds.se
,
Mysigt 😊
Emma Parmlöv
,
Så himla fin din nya blogg är, cred till dig! Keep it up with the good work 😊 http://emmaparmlov.vione.se
Louise
,
Hej Andrea! Måste bara säga att jag älskar din blogg! Tänkte kolla vart det är du bloggar nu, vad för portal? Älskar din nya design.
Andrea Hedenstedt,
Jag ligger under Tailsweep och själva bloggen är en wordpressblogg som vem som helst kan starta! 😊 Puss
www.andreahedenstedt.se
Wilma
,
Hej, undrade bara vilken kamera du har och fotar med? Älskar designen på din nya blogg, ser så proffsigt ut! 😊