Sängbord!

Allmänt, Inredning, New in

Äntligen har vi blivit med sängbord! Som ni läste i mitt "min helg i bilder-inlägg" imorse så köpte jag och Anton sängbord i helgen. Vi har länge funderat över hur vi ska göra med sängbord då utrymmet har varit rätt begränsat + att vi har lådor under sängen vi vill kunna dra ut.

Till slut kom vi fram till att vi helt enkelt får förvara sånt vi inte tar fram så ofta i lådorna som är vid sängbordet. Och om vi ska ha något därifrån vår vi bara helt enkelt flytta på sängbordet, inte hela världen liksom. Tycker verkligen dom är så himla fina, nätta och praktiska. Är så glad över att vi inte hets-köpte något bara för att när vi flyttade in utan att vi väntade för dessa såg vi inte förut när vi kollade på Mio!

Jag var lite orolig över hur det skulle gå att öppna lådorna av garderoben som står bredvid min sida av sängen men i och med att garderoben är så pass grund (38 cm) så var det inga problem alls som ni ser på bilden ovanför. Så skönt!

Vi köpte även lamporna på Mio. Tror dom kostade 299 kr/st + glödlampor och att sängborden kostade 599 kr/st!

Sovrummet är minst sagt tight men det är så det får vara. Man kan tyvärr inte få allt man vill här i världen haha! :) Tycker ändå att det blev väldigt mycket bättre än vad jag hade målat upp i mitt huvud. Det känns väldigt skönt att ha någonstans att lägga mobilen när jag ska sova, ha någonstans att ställa ett glas vatten osv. Har även en liten låda på min sida med nässpray, öronproppar, hörlurar och lite andra nödvändigheter som annars legat på golvet.

Gillar

Kommentarer

nathalie
,
Fint! En annan ide är att kanske skruva upp små hyllor på väggen istället så skulle ni kunna dra ut lådorna under sängen utan problem 😊
Emma
,
Hej Andrea! Så fina sängbord! Letar själv efter liknande, därför undrar jag om du minns vad dem hette? Kram??
Moa Nachtweij,
Åhhh fasen så fina bord! Älskar dem. Hela rummet är goals överlag haha <3 Kram på dig!
nouw.com/nachtweij
Mathilda
,
åh vart är kuddarna ifrån? 😊
occia
,
Fina bord. Är dom rangliga eller står dom stadigt? Var ifrån är dom?
Caroline
,
åh så fint! vart är kuddarna ifrån?? 😊
Ellen
,
Alltså erat sovrum är drööömfint!! Hela lägenheten med för den delen. dör
Anna
,
Öronproppar är helt underbar att ha när man ska sova. Själv sover jag alltid med öronproppar då jag har svårt att somna till störande ljud. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggat in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av dem. Har du något bra tips sköna öronproppar att sova med?
Josefin
,
Hej Andrea! Jag måste bara fråga vart ert soffbord är ifrån? Kan inte hitta det någonstans, vet dock att jag har läst /hört det innan, kanske i en vlogg eller i podden? Josefin