Senaste dagarna

Allmänt, Resor
Som ni vet så befinner jag mig just nu i norra Norge, närmare bestämt Lofoten och har haft riktigt fullt upp de senaste dagarna. Vi kom fram rätt sent på kvällen i måndags och då inledde vi vår resa med en "julmiddag" tillsammans. Det är både norska, danska, finska och svenska Barebells-ambassadörer med här vilket är så kul! Förutom att vi är här på ett adventure camp så är vi också här för att sprida ordet om Barebells senaste nyhet...
X-MAS FUDGE!! Nej men denna mina vänner får ni faktiskt inte missa. Jag tycker den påminner väldigt mycket om dumle, dvs en av de godaste, mest klassiska godisarna. Den här baren är verkligen den godaste jag smakat hittills, denna kommer förhoppningsvis bli en såndär klassiker man aldrig tröttnar på. Efter middagen så somnade Madeleine, Jenna och jag trötta i vår lilla stuga här. Vi bor på ett jättefint ställe på heter Solsiden Brygge som jag verkligen kan tipsa er om ni är ute efter några rekommendationer i Lofoten.
I tisdags var det dags för första dagen av äventyr! Vi skulle bestiga ett berg som heter Mannen, fasen vad jag gillar det här med att vandra i naturen och på berg känner jag efter den här resan. Sist jag gjorde det ordentligt var ju när jag och min familj besteg Kebbe men då var jag liksom för ung för att uppskatta det ordentligt. Här ovanför ser ni ett praktexempel på vy här uppe, så sjukt mäktigt med alla dessa bergstoppar överallt.
Här har ni lilla mig kittad från topp till tå. Mitt fina underställ är från Kari Traa och resten från Salomon. Vädret skiftade rätt mycket, ibland var det regn, ibland väldigt mycket regn, ibland stormvindar och ibland soligt haha.
Jag har verkligen haft Lofoten som ett resmål på min "to do list" och nu när jag varit här med Barebells vill jag tillbaka med min kära pojkvän. Det är så otroligt mysigt med all vacker natur, bada bastu, bo i en stuga osv. Perfekta semestern för avkoppling och återhämtning samtidigt som man är aktiv.
Jenna, Madeleine och jag. Jenna och Madde är de andra två svenska ambassadörerna. Om ni vill hitta dom så kan ni klicka er till deras instagram via min instagram. Haft så kul med dessa tjejer under resan <3
Men alltså? Andrea??? Perfekt att jag trodde att alla satt med sina vindglasögon på sig hahhahha. Ser verkligen ut som en minion med den gula dräkten och allt hahah. Men idag, onsdag så stod något annat på agendan som jag länge sett fram emot. Vi åkte ribbåt!
Det var sååå nice att man inte frös, vi hade våra vanliga hike-kläder och sen den gula dräkten som verkligen blockade all vind. Så nice. Det var knappt några vågor alls så vi kunde bränna på rätt snabbt utan att få ont i våra ryggar av guppande heheh.
Har verkligen haft svårt att ta in hur extremt fint det är här uppe. Magiskt är ordet.
Här till vänster ser ni Ella, Andrea och Caroline som alla jobbar på Barebells. Dom har tagit hand om oss så jäkla bra. Det är så roligt att jobba tillsammans med så fina och snälla människor som dessa tre, det är jag riktigt glad över.

 

Nu i skrivande stund halvligger jag i soffan här i vår stuga och ska om 50 minuter äta den sista middagen för denna resa. Jag är verkligen helt full av intryck och är så tacksam över att jag fått vara med på detta äventyr. Vi hörs snart igen bästa ni <3

Gillar

Kommentarer

Andrea Hedenstedt
Andrea Hedenstedt,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229