Shopping i Köpenhamn

Allmänt, Resor

Eller hur är Isabelles jacka/skjorta cool? Den är från Zara!

Efter vår frukost igår så började vi gå i butiker, dom öppnade precis när vi ätit klart så det var perfekt timing. Vi gick först till Norr som jag var inne i sist jag var i Köpenhamn. Gillar verkligen den här butiken SÅ mycket.

Det finns alltså från snygga smycken till kläder, skor, heminredning osv. Gillar verkligen den avskalade, stilrena, danska stilen.

Vi hittade bland annat dessa väskor där, hur fina!? Ingen av oss slog till men vi blev lite kära faktiskt..

Vi var verkligen inne i sååå många affärer men kan som sagt rekommendera Norr om ni vill se något annat är Zara, H&M osv. En annan butik vi hittade massor av fint inne i var &other stories. Den kedjan finns ju i Sverige också men det är alltid roligt att kolla in utbudet på andra ställen. Jag klämde lite på olika solglasögon men hittade tyvärr inga som föll mig i smaken helt och hållet..

Efter en hel del shopping så slog vi oss ner på Cafe Norden som ligger mitt i mitten av smeten så att säga, mitt på Ströget.

Dom är väldigt kända för sin brunch men vi var sugna på riktig lunch då vi åt "brunchig" frukost några timmar innan. Isabelle tog deras getostsallad och jag tog en kycklingmacka med curry som var sviiingod. Hade vi varit lite mer pigga och sugna på lunch hade jag definitivt lagt till 50 kr för ett glas bubbel som man tydligen kunde göra. Men alltså vi var såååå trötta efter detta så vid två gick vi till hotellet för att checka in och sen sov vi i två timmar. Det var väl behövt kan jag säga, jag var så trött innan den napen att det nästan kändes som att jag var full haha..

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Hej Andrea! Vart är de guldiga halsbanden ifrån som du hade på dig igår som syntes på din mystory?
Andrea Hedenstedt,
Hade två olika på mig! Det långa är från h&m och det med stjärnor har jag fått av ett företag och kan inte säga vilket förens det släpps i oktober! Lovar att länka det då <3
www.andreahedenstedt.se
Tilde
,
Meeeeen jag har aldrig sett en finare väska än den grönaktiga här ovanför!!! Vet du om märket finns att hitta nåååågonstans på nätet eller här i Sverige? Har försökt leta som en dåre men utan resultat. Haha alltså jag kan inte släppa den, älskar skiten:/
Josefin
,
Fast alltså huur grym är inte du? Insåg när jag läste detta inlägg hur du kan få allt intressant. Du har liksom varit och shoppat och jag älskade detta inlägg? Haha! Perfekt mängd text och riktigt fina bilder, man märker verkligen att du lagt ner tid på inlägget. Kände bara att jag var tvungen att skriva en kommentar<3 hoppas att du får a goood time i Danmark!
Mikaela
,
Åhh måste åka till den butiken!! Vet du vad väskorna kostade ca? Så snygga!!
Andrea Hedenstedt,
Cirka 1000 svenska kronor!! Kram
www.andreahedenstedt.se
Ebba
,
Hej!! Vet du vilket märke väskorna kommer ifrån? Så himla fina!! Kram
Elin
,
Hej! Så himla fina väskor, kommer du ihåg vilket märke dom kommer ifrån? Vill så gärna beställa ifall det går! 😊 Kram!