Silverinpackning

Skönhet

När det gått några veckor efter jag färgat håret (som jag oftast färgar rätt kallt) så drar det åt det varma hållet. Det har ingenting med frisörens prestation att göra utan det är väldigt svårt att hålla håret kallt helt enkelt. Även om jag typ har råttfärgat hår egentligen så blir alltid mitt hår alltid varmt. Här ovanför ser ni i alla fall håret innan jag använde min inpackning.

,

Och här ser ni efter! Bildern är lite blåare än den ovanför för att det hade hunnit bli lite mörkt men det är absolut stor skillnad men inte riiiktigt lika kallt som på bilden ovanför. Men eller hur blev det snyggt? Vissa vill ju ha lite med golden blond men jag gillar när det är riktigt kallt. Yeeey!

.

Den är lilla jäkeln är mitt hårs bästa kompis. Haha nej men typ. På förpackningen står det att man ska ha i den 3-10 minuter. Det har jag testat men då blev det knappt någon skillnad så nu för tiden efter att ha testat flera gånger så har jag 20-30 minuter. Jag rekommenderar er dock att följa deras instruktioner först innan ni hittar på lite egna tider så som jag gjort. Allas hår reagerar olika mycket liksom. Min syster Noras hår som är nästan vitt hade säkert blivit lila om hon hade i inpackningen i över 3 minuter. Man ska ha i den i nytvättat, handdukstorkat hår. Jag brukar tvätta håret, gå ut duschen och sen torka håret ordentligt med handduk så att ingenting droppar, då fäster inpackningen bättre på mig.

.

Det här är alltså en pigmenterad inpackning, som en light version av en toning. En färgbomb helt enkelt som ska hjälpa färgat hår. Det finns även för svart hår, brunt hår osv. HÄR hittar ni min inpackning och HÄR hittar ni till olika hårfärger.

Gillar

Kommentarer

Agnes
,
Hur många "pump" tar du när du använder inpackningen?
Felicia,
Hur ofta brukar du använda den? 😊
www.nouw.com/nordstroms
Elin
,
Kan man använda inpackningen även om man inte har färgat hår?
Elise
,
MÅSTE tippsa om CC colour correcting cream. (finns tex på lyko i rosa förpackning). Jag hade ombre ett tag och inget gjorde mitt hår sådär fint och kallt som jag ville det. Inte den du testat heller även om jag tillochmed kunde sova med den i. Den jag tipsar om kan du bara ha i någon minut och sen är de perfekt!
Emma
,
Jag använder både silver shampo och silverinpackning och har aldrig färgat mitt hår. Tycker det funkar jätte bra?