SKINCARE - Torr hy

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bildkälla collage; Pinterest
Efter gårdagens blåst så kände jag veeeerkligen att hösten är här. Efter denna helg känner jag också för första gången på länge att jag är torr i hyn. Igår tog jag ju ansiktsmask och det gjorde faktiskt susen. Det är verkligen så underbart när man känner att en skönhetsprodukt gör skillnad. Här nedanför hittar ni populär hudvård i två olika prisklasser. Dyrast behöver inte alltid vara bäst, dock ibland heheh.

1. Ansiktsolja - LÄNK 2. Serum - LÄNK 3. Ansiktsmask - LÄNK 4. Dagkräm - LÄNK 5. Peeling - LÄNK

1. Dagkräm - LÄNK 2. Serum - LÄNK 3. Ansiktsolja - LÄNK 4. Ansiktsmask - LÄNK 5. Peeling - LÄNK   Har ni någon favoritprodukt mot torr hy? Dela gärna med er!

Gillar

Kommentarer

Vilma
Vilma,
Älskar Skin recovery hydrating treatment mask från Paula's Choice. Lugnar och återfuktar riktigt bra. Använder den någon gång i veckan och är jag riktigt torr låter jag den vara på under natten också. Är löjligt nöjd med den och den kommer vara min räddare nu till hösten/vintern när huden blir extra torr! En förpackning räcker väldigt länge så den är inte så dyr på lång sikt 😊 Länk: https://skincity.se/sv/skin-recovery-hydrating-treatment-mask
Julia
Julia,
Rekommenderar verkligen ACOs ansiktsolja! Jag använder den på kvällen med min dagkräm och sen blandar jag den med min foundation på morgonen - perfekt för mig som har problem med att typ aaaallaaa foundations är för torra!
IP: 82.99.3.229