SKINCARE - Torr hy

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bildkälla collage; Pinterest
Efter gårdagens blåst så kände jag veeeerkligen att hösten är här. Efter denna helg känner jag också för första gången på länge att jag är torr i hyn. Igår tog jag ju ansiktsmask och det gjorde faktiskt susen. Det är verkligen så underbart när man känner att en skönhetsprodukt gör skillnad. Här nedanför hittar ni populär hudvård i två olika prisklasser. Dyrast behöver inte alltid vara bäst, dock ibland heheh.

1. Ansiktsolja - LÄNK 2. Serum - LÄNK 3. Ansiktsmask - LÄNK 4. Dagkräm - LÄNK 5. Peeling - LÄNK

1. Dagkräm - LÄNK 2. Serum - LÄNK 3. Ansiktsolja - LÄNK 4. Ansiktsmask - LÄNK 5. Peeling - LÄNK   Har ni någon favoritprodukt mot torr hy? Dela gärna med er!

Gillar

Kommentarer

Vilma
,
Älskar Skin recovery hydrating treatment mask från Paula's Choice. Lugnar och återfuktar riktigt bra. Använder den någon gång i veckan och är jag riktigt torr låter jag den vara på under natten också. Är löjligt nöjd med den och den kommer vara min räddare nu till hösten/vintern när huden blir extra torr! En förpackning räcker väldigt länge så den är inte så dyr på lång sikt 😊 Länk: https://skincity.se/sv/skin-recovery-hydrating-treatment-mask
Julia
,
Rekommenderar verkligen ACOs ansiktsolja! Jag använder den på kvällen med min dagkräm och sen blandar jag den med min foundation på morgonen - perfekt för mig som har problem med att typ aaaallaaa foundations är för torra!