SMINKFAVORITER

Skönhet, Tips

Det känns som att det var länge sedan jag skrev om smink.. Det kanske inte var SÅ länge sedan men har saknat det lite måste jag erkänna. Jag själv älskar inlägg där folk visar nytt smink, visar hur olika färger sitter på huden osv. Kanske borde göra det lite mer för det var ändå flera av er som påpekade att ni ville se sånna inlägg när jag bad er önska innehåll i bloggen. I alla fall, här nedanför hittar ni några av mina sminkfavoriter! Hoppas ni hittar någon ny favorit bland mina :)

Nars Radiant Creamy Concealer - Jag har dom i färgerna Vanilla och Custard, jag varierar lite beroende på hur blek eller brun jag är! Finns att köpa på Sephora för cirka 250 kronor om jag inte minns fel.

Mary Lou Manizer från The Balm - LÄNK / Min absoluta favorithighlighter. Jag älskar Beccas också men har endast den i en stor palett, älskar att den här är enkel och smidigt att ta med. Sen ger den verkligen ett perfekt glow.

Shade & Light Palette från Kat Von D, finns på Sephora / ÄLSKAR verkligen den här paletten, vilket kanske syns haha. Älskar verkligen färgerna. Funkar även utmärkt som ögonskugga.

"Bali" från Lashes For You UF - LÄNK

Meet Matte Trimony från The Balm - LÄNK / Älskar dom varma färgerna på denna palett, den röda i mitten är min favorit.

Anastasia Beverly Hills Brow Powder - LÄNK / Tycker att denna är perfekt för att skapa naturligt, snygga bryn.

Anastiasia Beverly Hills Tinted Brow Gel - LÄNK / Denna är verkligen ett MÅSTE för mina nedåtväxande bryn haha. Ser ut som en ledsen hund utan brynmascara, helt ärligt haha.

Banana Dreams Loose Powder - LÄNK / Använder detta puder varje dag ovanpå min foundation och concealer. Kostar bara 89 kronor!

Sigma Blending Brush - LÄNK / Sen denna kom in i mitt liv har mitt eyeshadow game steppat upp (härlig svengelska va?). ÄLSKAR den, den är superfluffig och blandar verkligen så bra.

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Varje gång jag ser en bild på den där ögonskuggspaletten blir jag mer och mer kär iden, borde verkligen införskaffa den, mitt sminkhjärta blir lycklig av att titta på den :')
sofiegabrielsson.devote.se
emilia,
Jaaaa flera sminkinlägg!! Tycker smink är det roligaste som finns 😊
emiliav.com
Angelica
,
HALLÅÅÅ!!! Dina smink-Periscopes!! Kom att tänka på dem nu och saknar! Make it happen via Periscope/twitter/YT-stream? Dagens önskemål!! (Kan man få in fler utropstecken i en kommentar??? Blev i alla fall taggad!)
Alva
,
http://www.devote.se/alliz
Ellen,
Älskar såna här inlägg!! Så kul att se andras favoriter och få tips
nouw.com/ellenalmeren
MILINA,
Bali fransarna är också favoriter hos mig! Så himla prisvärda och fina! 😊
Milina.se
Amanda
,
Den där ögonskuggsborsten, den ser ju inte likadan ut på din bild som på hemsidan? :/ Vill ha en sån som på din bild, men vill ju inte få hem en sån som finns på hemsidan?
Sara,
Gillar också denna typ av inlägg, bra att kolla tillbaka på när man behöver köpa lite nytt! Har du testat Apolivas nya smink? Jag gillar det jag testat än så länge, prisvärt också! Kram 😊
Nouw.com/sarastrand