Snapshots från helgen

Allmänt, Min dag/helg i bilder

INNEHÅLER REKLAMLÄNKAR

Jag har inte fotat hela min helg den här gången men jag har lite bilder så tänker att det är bättre än inget! :) Den här bilden är tagen på lördag kväll ute på Lidingö. Tillsammans med familjen/släkten på mammas sida så brukar vi äta julbord tillsammans. Förra året var vi på Skansen och i år var vi på Handelsbankens kursgård på Lidingö (Mamma jobbar på Handis). Det är alltid så mysigt att träffa alla mina små kusiner. Jag och Alice var länge ensamma på mammas sida men efter Nora fick även min moster och morbror två barn var, yey!

Årets första julbord!!! Jag gillar verkligen julbord men äter helst inte mer än två gånger per år, så nu trooor jag att jag skippar julmaten fram till julafton. Jag älskar den här typen av plockmat men jag vill ju uppskatta varje tugga när det väl är julafton, ni förstår nog. Här se ni min första tallrik, jag var verkligen äckligt mätt efter alla fyra omgångar.

På söndagsmorgonen (vi sov över där) så sken solen och jag invigde min nya mössa. Ni hittar den HÄR!

Direkt efter vi checkade ut så blev jag och Nora avsläppta vid Ropsten, därifrån tog vi tunnelbanan till T-centralen. Nora ringde mig i lördags och skrek "MINA FAVORITYOUTUBERS SKA VARA PÅ INTERSPORT PÅ SÖNDAG!!!!". Hon hade redan försökt med mamma, pappa och Alice men ingen kunde så jag var hennes sista hopp haha.. Det hördes i rösten kan man säga :) Det var killarna från I Just Want To Be Cool som hade en fanträff på Intersport, jag bokade om min spraytan och följde med Nora. En kvart innan det öppnade såg kön ut såhär..
Älsklingen var så pirrig!! Hon övade flera gånger på vad hon skulle säga till dom haha <3 <3 Här ser ni matchande halsduken till mössan, halsduken hittar ni HÄR<
Efter en timmes väntan så var det äntligen dags att få autograf och bild! <3 Nora var så peppad och pirrig att till och med jag blev nervös haha.
Sen på söndagskvällen så började jag packa inför Mallis. Jag ska dit för att fota min vår/sommar-kollektion tillsammans med NA-KD, här ser ni två av dom bikinis som kommer släppas. Måste säga att jag är ooooerhört stolt över dessa. Typ de finaste bikinisarna jag sett och tänk att det är jag som designat dom? Självklart har trosorna inga synliga sömmar så dom sitter så bra som möjligt ;) Om ni vill se fler grejer från kollektionen så är det bara att hålla utkik här i bloggen, på instagram, youtube osv. Hoppas ni är taggade på nästa kollektion! <3

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Wow vad snygg outfit!! Varifrån är blusen på första bilden? 😊
JohannasNilsson_9504@hotmail.com
Victoria,
Längtar tills bikinisarna släpps!! Så himla fina! ?
nouw.com/victoriaborg