Snygga väskor

Wanted

När man sparar till en lägenhet och till att kunna betala möbler när man väl hittar en så ligger inte saker som designväskor så högt upp på listan över saker som "ska" inköpas om man säger så. Jag älskar dock väskor och "drömmer" om många och även om jag har råd så är det inte något jag prioriterar så högt just nu. MEN, om jag inte hade sparat till en lägenhet just nu eller kände att jag hade haft mycket pengar över hade jag kikat på dessa godingar här nedanför..

Nummer ett är väskan Antigona från Givenchy. Antingen i storleken small eller medium, helst small tror jag. Då kommer jag inte få plats med min dator men systemkameran går i och datorn kan jag alltid ha i armvecket i fodral. Tycker om dessa just för att de är så stilrena. Det hade blivit en grå eller svart med silvriga detaljer i matt skinn.

Next up är en mindre väska, nämligen Celine Nano Luggage. Där i får också min systemkamera plats men inte mer än så. Den här väskan är verkligen perfekt till alla tillfällen, även när man vill vara extra fin på fest osv. Denna modell hade jag velat ha i svart!

Den här verkar vara slutsåld överallt men skulle mer än gärna vilja ha den här gråa ryggsäcken från Stella McCartney. Har ju en ryggsäck från Brandy Melville som jag använder flitigt, det är verkligen så skönt. Tycker den här grå i fejkmocka är såå snygg!

Drömmer ni om någon speciell designväska?

  • Postad i: Wanted

Gillar

Kommentarer

Johanna Berglund
,
Roligt! Mina topp två stämmer med dig, nr tre är dock Stella McCartney i en annan modell. Sen är ju en Chanel alltid en Chanel liksom.