Soap & Glory

Allmänt, New in, Skönhet

Koooolllaaaa vilket gulligt bud jag fick som en alla hjärtans dag-present från Soap & Glory?!?! Har faktiskt aldrig hört talas om det märket men tyckte förpackningarna var så himla fina så blev kär redan då. Har inte testat något än förutom deras body butter igår kväll efter duschen och det doftade ljuvligt. Hörni, en fråga. Tycker ni om när jag visar upp saker som jag får även om jag inte testat det eller föredrar ni när jag lite mer sällan visar upp saker som blivit favoriter? Som bloggare får jag bud rätt ofta men vet inte om ni tycker det är så kul.. Kommentera gärna! <3

Gillar

Kommentarer

ISA,
Men snyggaste headern du skaffat dig dååå! 😃
isabyl.devote.se
Emma
,
Jaa gör en kategori på youtube som heter andrea testar där du testar produkter som du får hem! Och sen hissar eller dissar du!!!!
Ellinor
,
Tycker om att se vad du får men visa gärna i efterhand vad du tyckte om och inte 😊
Ellen
,
jag tycker det är kul när du visar upp nya saker❤️ Det är kul när du har testat grejerna oxå, men föredrar nya saker. Man får så mycket inspiration då. Du kan ju bara skriva typ om det luktade gott, elr typ om färgen ser fin ut. Du är så bra på det du gör! Sluta aldrig❤️
Mathilda
,
Roligare om det är saker du gillar också! Så kanske inte precis allt men bra att höra för och nackdelar med saker! Visa gärna en video med blushen, ser så fin ut!!! Super fin headern blev 😉 kram!
Tyra
,
Gillsr när du visar upp sakerna men sen om du får nån favorit så skriv gärna.
Tyra
,
Föresten din header!!!!!!!!!!!!
Matilda
,
Jag tycker att det är kul när du visar upp nya saker, även fast du inte testat dem 😊
Julia,
Tycker det är jättekul att se vad du får hem och köper även innan du testat! Sedan är det extra kul om du gör inlägg som typ "veckans favoriter" och så där du kan gå in lite mer på produkter som du gillar extra mycket!
nouw.com/juliakonneus
Nouw.se/andreatherese,
Jättekul med bud , visa mer! 😃
nouw.se/andreatherese