Social Media Party

Allmänt, Okategoriserade

Igår var det äntligen dags för Social Media Party!! Jag och Mathilda var på plats redan vid åtta på morgonen för att soundchecka, pynta och fixa i rummen. Vi var verkligen så himla nervösa, det första som skulle hända på programmtavlan var liksom vår livepodd, tänk om ingen kommer? Tänk om dom hatar oss? Tänk om fem pers kommer och dom lämnar rummet innan vi är klara? Men alltså wow.. När vi klev in i rummet där vi skulle ha livepoden blev vi så otroligt överraskade. Det var helt smockfullt med folk, de som inte fick sittplats stod längs väggarna eller i ingången. Tänk att så många kom dit för att lyssna på oss, en riktig hybrisboost hahah!! Jag och Mathilda körde ju då en livepodd då vi tog upp Do's & Dont's A La Mathilda och Andrea! Helt enkelt motton som vi själva försöker leva efter så gott som möjligt blandat med rätt personliga berättelser.

Efter livepodden så tog vi massor med bilder, snackade med alla som kom dit och efter någon timme så var det dags för UF-tävlingen. Jag, Mathilda, Michaela och MWM's VD Emma satt i juryn och fick lyssna på grymma presentationer om fina produkter. Sen minglade vi runt massor, lyssnade på andra livepoddar och pratade ännu mer mer er. Alltså faaaaan vad fina ni är hörni, alla var så snälla och vettiga människor. Blev liksom så stolt över att veta att ni som följer mig i mina sociala medier är människor som jag verkligen gillar!

Nu glömde jag berätta en sak, på morgonen innan själva mässan började så var det Yoga med en tjej från Yogaakademin, det var ingen svettig yoga utan mer en meditation. Alla fick varsinn matta och en ögonbindel, just för att man ska släppa alla tankar om hur man ser ut när man gör något, kolla på andra osv. WOW vad jag gillade det, måste fortsätta med sånna avslappnande övningar, mådde så otroligt bra efter. Något som också var så himla kul var att se att Devoterummet var det rumsom var mest populärt, det var alltid smockfullt där inne. Det gjorde mig så glad! Social Media Party var helt enkelt amazing, hoppas att ni som var där också tycker det!

SNÄLLA, kan ni som tog bild med mig/mig & Mathilda mejla dom till andreahedenstedt@hotmail.com? <3 <3 <3

Gillar

Kommentarer