Social Media Party

Okategoriserade, Podcasts

Den 5e December klockan 11-17.00 så är alla ni inbjudna till Social Media Party som är ett stort event där några av Sveriges största profiler inom sociala medier kommer samlas. Vi kommer att hålla till på Elite Hotel i Saltsjökvarn här i Stockholm, det är superenkelt att ta sig dit!

Vad kan man göra där då? Jo man kommer kunna träffa olika influencers från sociala medie-världen, lyssna på livepoddar, gå på föreläsningar, söka jobb som Devotes nya redaktör, få böcker signerade av Michaela Forni, prata näthat med Daniel Paris, köpa Blondinbellas produkter och massor av annat. Vill ni veta det bästa (om jag får säga det själv), det är att jag och Mathilda kommer ha en livepodd och vi kommer hänga mer er. Alltså hur kul kommer inte det bli att bara snacka skit och hänga?? Och podda såklart. Vi börjar redan bli nervösa över vad vi ska prata om.. Sen kan man även komma dit och käka brunch, lovely.


En annan sak som är otroligt roligt är att jag är en av finalisterna i kategorin "Årets snapchatare". På kvällen är det nämligen dags för Social Media Gala där 100 utvalda personer i branschen träffas och äter middag. Där kommer de vinnare som ni röstat fram även prisas. Så SNÄÄLLLAAA rösta på mig om ni gillar min snapchat HÄÄÄR

Mer info och priser för att köpa en biljett hittar in här: www.socialmediaparty.se

Gillar

Kommentarer