Solglasögon i sommar!

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN CHIMI, NA-KD, CORLIN EYEWEAR

Fick en fråga om jag inte kunde tipsa om lite olika solglasögon inför sommaren och SJÄLVKLART kan jag göra det. Jag är seriöst beroende av solglasögon, har typ blivit ljuskänslig av att jag använder det så ofta haha.. När jag och Gustav kollade Robinson här om dagen så sa jag att solglasögon hade varit min personliga sak jag skulle ta med hemifrån. No joke. Här nedanför hittar ni i alla fall några av mina personliga favoriter som jag har hemma samt några andra snygga.

Solglasögon med genomskinliga bågar - LÄNK Jag gillar verkligen ordentliga solglasögon då jag har en tendens att råka kliva på dom, sätta mig på dom, tappa dom osv osv.. Dessa är perfekta för en klumpeduns som jag eller om man bara tycker det är snyggt haha.

Runda från Ray Ban - LÄNK Trots att dessa är väldigt tunna och nätta så är nog dessa mina favoriter, dom sitter aldrig fel.

Bruna med spegelglas - LÄNK Dom här tycker jag är så coola!

Gustavs gula - LÄNK // Mina svarta - LÄNK Mina svarta är i samma modell som de första jag tipsade om i inlägget men här i helsvart vilket jag tycker är snäppet snyggare. Tycker Gustav passar så bra i de gula, han har även ett par blå i samma modell om jag inte minns helt fel.

Här nedanför hittar ni sex stycken solglasögon som jag inte har men tycker är väldigt fina, kanske något för er?

Guldiga bågar - LÄNK // Svarta bågar - LÄNK // Spegelglas - LÄNK

Leopardbågar - LÄNK // Genomskinliga bågar - LÄNK // Bruna bågar - LÄNK

Gillar

Kommentarer

Julia
Julia,
Skulle önska om du kunde skriva ut modellen du har på dina chimi glasögon? De är så snygga på dig! Undrar för att länken tyvärr inte fungerar för mig
Anna
Anna,
Finns det någon som helst möjlighet att få köpa din "Love is love" väska från Monki? Om du inte använder den så ofta längre dvs... Har letat i månader men den finns inte att köpa någonstans 😟((
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229