SOMMAREN 2018 - Bästa sommaren någonsin

Allmänt, Resor, Texter
Det känns som att den här sommaren har varit för bra för att vara sann. Det känns som att hela 2018 hittills har varit lite som en dröm. Jag har känt sån harmoni och lycka att det inte med ord går att beskriva. Jag har mått så extremt bra bara, varit så fri från ångest på ett sätt jag knappt kan minnas att jag varit tidigare. Så tacksam som jag är för den här sommaren går inte att beskriva. Blir verkligen rörd av att tänka på hur glad jag är över allt jag fått se, göra och över alla fina människor jag har i mitt liv. Idag är sommarens sista dag och därför tycker jag att det passar bra med en sammanfattning av min sommar. Here it goes:

Det känns egentligen som att det har varit sommar sedan slutet av April vid min födelsedag. Jag firade ju min födelsedag den 20e April och då kommer jag ihåg att jag verkligen kände; wow det här är första sommardagen. Jag och Gustav låg ute på gräset på förmiddagen och på kvällen gick vi alla runt utan jacka i kvällsvärmen. MEN jag börjar ändå inte säga sommar förens i maj som också egentligen är en vårmånad om man ser till kalendern. Wow vilken underbar månad. Kommer ihåg hur otroligt tacksam jag var över att få spendera sommardagar hemma i Stockholm innan jag skulle bort för resten av sommaren.

Jag och Gustav var i Kungsträdgården. Med den här bilden visade jag även vem min pojkvän var, för första gången. Det var så sjukt pirrigt men också väldigt skönt. Jag tyckte inte alls om alla spekulationer, dm's och kommentarer där folk skulle gissa sig fram osv. Det var skönt att bara vara öppen med vem min stora kärlek var.

Vi hängde väldigt mycket utomhus. Här tillsammans med Gustavs kompis hundar. Undrar hur många gånger vi besökte "Plätten" som vi kallar den, tio gånger säkert!

Sen åkte vi till Malmö för ett jobb som Gustav hade!

I slutet av Maj (okej jag skriver med stor bokstav ibland och liten ibland, don't hate) släppte jag min fjärde kollektion!!! Fan vad kul det var och wow vad stolt jag var och är över den. Här är jag tillsammans med Naomi :)

Var ute sista helgen innan jag åkte till Sydafrika. Här tillsammans med Gustavs vänner på Trädgården, en riktigt underbar kväll där jag promenerade hem under den ljusa sommarhimlen. Fan vad man kommer sakna dom ljusa dygnen nu.

I början av Juni tog jag mitt pick och pack och åkte till Sydafrika tillsammans med Maria Nila. Vilken JÄKLA resa.

Vi fick se alla möjliga typer av djur. Bland annat massvis med vilda elefanter <3

Sen var jag hemma i Stockholm i två dagar innan min och Mathildas USA-resa gick av stapeln. Från Köpenhamn flög vi till San Fransisco och där såg vi bland annat kände Golden Gate Bridge. Det var så mysigt i San Fransisco men wooow vad vi var jetlaggade.

Efter några dagar i San Fransisco bilade vi till Bakersfield vilket är en random liten stad mellan San Fransisco och Los Angeles. Där var vi i två-tre dagar innan vi gav oss av mot..
Los Angeles! Här i Malibu <3

Vi var i Los Angeles i hela tio dagar, vilken stad alltså!

Efter Los Angeles åkte vi till himmelriket på jorden, aka Hawaii. Här ovanför ser ni balkongutsikten den första morgonen vi var där. Jag var verkligen heeelt blown away av den vackra naturen. Mådde så bra i själen av att befinna mig där. Under tiden i Hawaii började dock saknaden efter alla hemma bli riktigt påtaglig.

Men Hawaii alltså. Hit MÅSTE ni åka om ni har tid och råd.

En tidig morgon åkte vi ut på delfinsafari där man letade efter vilda delfiner. Vi såg massvis!

Jag en fin kväll i Waikiki!

Vi hann även med några dagar i Las Vegas och höjdpunkten därifrån var utan tvekan när vi flög över Grand Canyon!
Resans sista stopp var New York!
Såhär glad kan en gumma vara i NYC!
Samma dag jag landade i Stockholm flög jag vidare till Visby där kärleken i mitt liv befann sig. Herregud vad mitt hjärta dunkade när jag äntligen var påväg. Kändes på riktigt som att det skulle explodera. Aldrig i mitt liv har jag känt så som jag gjorde när jag äntligen såg honom igen.
Efter några dagar på Gotland så åkte vi vidare mot Tylösand där Gustavs jobbs nästa anhalt var. Vädret var helt amazing och som tur var så kunde jag hänga med Gustav hela dagarna trots att han jobbade.
I Tylösand hittade vi ett par klippor med världens utsikt. Sommarkvällar <3
Sista stoppet för jobbturnén var Båstad. Jag och Gustav bodde på ett helt fantastiskt hotell där man kunde ta med sig en frukostkorg från frukostbuffén ner till vattnet.

Väl hemma i Stockholm igen så tömde vi mitt sovrum för en make over. Som ni förhoppningsvis får se resultatet av nästa vecka! Vi blev sååå nöjda.
Grillade med familjen och fick äntligen umgås med min kära syster igen efter en hel sommar ifrån varandra <3
Sen åkte jag och Gustav till Amsterdam. Faaan vad kul vi hade, riktig drömsemester!
Sen njöt jag av sommarens sista dagar här hemma i Stockholm.

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Hej! Kan inte du göra en apartment tour på youtube och lägga upp sen när ni är klara med lägenheten? Hade varit så kul att se i videoform:)