Sommarkläder

Allmänt, Tips, Wanted

Förra veckan tror jag det var så pratade jag och Mathilda om att vi verkligen tycker om våren och hösten klädesmässigt. Jag tycker det är sååå svårt att klä mig när det är varma sommardagar, jag har liksom ingen röd tråd i min stil under sommarn. Problemet är att jag gillar plagg som är rätt stilrena, minimalistiska, basic och plaggen man hittar i butik är supersöta med massor av spets, blommor, figursydda osv. Det passar inte mig och därför har det väl automatiskt blivit så att min sommargarderob stått rätt stilla i utvecklingen de senaste åren.. Nu är det inte alltid supervarmt i Sverige under sommrarna men det kan ju vara kul att ha snygga saker att ha på sig när det väl är det eller när man är utomlands. De tre bilderna ovanför hittade jag på pinterest och dom outfitsen tyckte jag var superfina, och jag inser att jag typ inte äger något likande förutom att jag har en svart jumpsuit men den har ärmar.. Så tänkte i alla fall att jag ger mig ut på internet och försöker hitta lite plagg som jag faktiskt gillar som borde funka utmärkt att ha på sommaren. Adlinks

1an // 2an // 3an Något jag älskar att bära oavsett årstid är ju toppar med en liten turtleneck eller croptops. Varför inte köra det på sommaren också? Och kanske våga köra på liiite färg men som ändå ligger nära det jag brukar ha. Typ naturnära färger som dessa ovan. Nummer 2 kanske inte går att ha de varmaste dagarna men många sommardagar är ju runt 14 grader typ, då är den perfekt till ett par tunna byxor.

4an // 5an // 6an Något som jag verkligen trivs i är en slapp byxdress, eller kallas det shortsdress när det är korta ben? Haha aja. Nej men det är verkligen ett plagg jag gillar både till vardags och till finare tillfällen. Har en svart som jag gillar väldigt mycket samt en vit, men skulle vara kul med någon i färg också.

7an // 8an // 9an // 10an Underdelar är typ det jag tycker är jobbigast. Jag trivs verkligen inte i slimtighta shorts och det känns som att det nästan bara är sånna i butikerna när sommaren närmar sig.. Jag gillar dock mina levisshorts som är ljusblå, skulle verkligen vilja ha de som är lite mörkare här ovanför. Kjolarna tycker jag är superfina. Den svarta kan man ju ha till i princip vad som helst och den med kaktusar är ju bara fööör söt haha.
11 // 12 // 13 // 14 Det jag typ gillar mest men tycker är svårast att hitta är klänningar. Jag älskar att ha klänning men jag tycker verkligen att det är så svårt att hitta en klänning som passar mig och min stil. Upplever just ofta att klänningarna jag hittar är för "söta" för mig.. Men dessa ovanför gillar jag!

Gillar

Kommentarer

Ina
,
Hjälp!! Jag ska på ett dop i slutet av maj och undrar om du har några tips på vad man kan ha på sig? Trivs inte i den "söta" stilen speciellt mycket, men vill ändå ha något somrigt och fint..
Louise
,
Jag har samma problem som dig gällande klänningar men kan tipsa om denna http://m.boozt.com/se/sv/samsoe-samsoe/siff-dress-6202_10984859/10984867?position=1000000&navId=61546&group=listing från Samsøe Samsøe, sprang in i den på NK och materialet var dröm!
Ellen,
Är så taggad på sommaren!
nouw.com/ellenforsling