Söndagskänslan

Allmänt

Hej på er! Jag vaknade för några timmar sedan men sitter fortfarande kvar i min morgonrock. Gustav sitter och tittar på UFC och jag har precis ätit upp min frukost och öppnat datorn. Idag har jag inga planer förutom i eftermiddag då vi ska hem till mamma och fira lilla julafton. HUR sjuk att det redan är tredje advent?? Känns som att jag hade massor med julstämning för typ två veckor sedan men nu.. inte så mycket om jag ska vara ärlig. Men det kanske ändras efter ikväll! Tänkte i alla fall att vi kan börja blogg-dagen med en liten lista.

Humör idag? Känner mig faktiskt rätt pigg med tanke på att jag drack och var uppe rätt sent igår. Vi firade Mathildas 23 årsdag vilket var mycket trevligt och roligt. Men mår som sagt väldigt bra vilket känns skönt. Är glad över att jag blivit tillräckligt "gammal och erfaren" för att veta hur mycket jag kan dricka/inte dricka haha.. Vad har du på dig idag? Hehe ni ser min outfit för dagen ovanför i webbcam-bilderna. Hittills har jag bara på mig morgonrock men i kväll lär jag sätta på mig något lite finare haha. Vad ser du mest fram emot i veckan? Jag ser allra mest fram emot att se Jung på Cirkus!! Jag och Vilma köpte biljetter för rätt länge sen och nu är det äntligen dags. Jag är ju en relativt ny poddlyssnare av Tom & Petter (upptäckte dom i somras) och därmed började jag också lyssna på Jung. ÄLSKAR deras musik.

Veckans beroende? Hehehe lussebullar. Nej men ärligt jag äter lussebullar VARJE dag efter att jag bakade för någon vecka sedan.

Veckans bästa? Något som är riktigt nice med den kommande veckan är att julpynta lite mer än vad vi har nu. Nu är det bara två julblommor + adventsljusstakar men vill ställa fram lite tomtar osv också.

Gillar

Kommentarer

Anna letfors
Anna letfors,
Hej Andrea! Som den mordgus du är, frågar jag dig här om hjälp 😃 Jag har som dig en lite mer streetig stil. Men saker är den att jag inser att jag behöver skaffa mig lite mer kontor stil för att passa in. I januarie avslutar jag min 5 år långa utbildning och ska kasta mig ut i de läskiga näringslivet. Till skolan idag har jag ofta svarta eller blåa jeans och en tröja. Då jag alltid är vamt kan jag inte ha stukade tjöjor för de tar jag ändå av mig efter 10 min. Idag köpt jag ett par kostym byxor, för att de är bekväma och passar på kontor. Men vad ska jag ha till och samtligt behålla min stretiga stil? Kan du lägga upp lite förlag? Vilka skor kan man ha? Puss och kram Skumbanan! <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229