Sparar våra minnen

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Under den här sommaren så har jag fotat en hel del med min polaroidkamera. Jag införskaffade mig den för flera år sedan men har inte riktigt kommit igång med användningen av den. Medan vi var iväg på Sverigeresan tillsammans så tog vi bilder från ställena vi besökte och då föddes idéen om en egen fotobok med enbart polaroidbilder. Alltså helt ofiltrerade, helt tagna i stunden-bilder. Det är ju det som är så fint med dessa bilder, att dom är så äkta. När vi var i Amsterdam så hittade jag den här olinjerade boken som fick bli fotobok!

En bild från Tylösand 2017. Det är så mysigt att kunna sitta och bläddra fysiskt.

Bild jag tog för någon vecka sedan. Jag har inte fotat supermycket hemma, det lär bli mest vid mer "speciella" tillfällen då man har one shot and one shot only per bild haha.. Filmen är tyvärr inte så billig men jag tycker ändå att det är värt det.

Polaroidkamera - LÄNK // Fotofilm - LÄNK // Fotobok - LÄNK

Är så glad över alla bilderna vi hittills tagit. Till bilderna har vi skrivit lite, om tiden dom togs eller vad historien bakom bilden är.

Gillar

Kommentarer

VIKTORIA
,
Andrea, Tack för en underbar, genuin och ärlig blogg. Du verkar vara en underbar tjej.. ♡ älskar alla dina blogginlägg.. alltid lika kul att läsa. ALL kärlek till dig och Gustav ♡♡
Michelle Nilsson
,
Du menar väl Tylösand 2018? ? puss!
Lisa
,
Älskar bloggen men saknar dina videos på Youtube så mycket! Kan inte du vlogga oftare om du känner att du vill och har tid? ♡