Sparat på Hemnet!

Allmänt, Tips
Sist jag gjorde detta inlägg och länkade det på min insta story var ni väääldigt många som svepte upp så jag tänkte att jag gör om detta. Jag är ju som redan känt besatttttt av Hemnet och älskar att söka runt på alla möjliga typer av objekt. Framför allt sånt jag inte har råd med haha.. Nej men jag vet inte varför jag tycker att det är så nice, det är någon sorts nyfikenhet typ. Här nedanför hittar ni i alla fall fem objekt jag har sparat i Hemnet-appen. Inte för att jag planerar att flytta dit utan för att jag är nyfiken på vad dom kommer säljas för, kolla in inredning osv.

Tallkrogsvägen, Gamla Enskede 77 kvm - LÄNK Först ur är denna sekelskiftspärla i Gamla Enskede. Det är verkligen ett område jag kan tänka mig att bo i. Eller "kan tänka mig" lät fel, jag skulle gärna bo där. Jag drömmer ju lite om att bo i lägenhet, fast i ett villaområde precis som i Gamla Enskede. Så mysigt!

Garverigränd, Järla sjö 79 kvm - LÄNK Järla Sjö är ett område jag "bevakar" på Hemnet och där kommer det då och då upp en hel del coola lägenheter. Jag vet inte riktigt om detta är en lägenhet jag hade velat bo i men fasen så cool den är. Vilka fönster liksom!

Brännkyrkagatan, Södermalm 70 kvm - LÄNK Inne i stan hittar man ofta fina lägenheter med något jag skulle tacka ja till vilken dag som helst; kakelugnar. Den här fina tvåan på Södermalm fastnade jag verkligen för. Sjukt fin och dyr lägenhet.
Skulptörsvägen, Johanneshov 78 kvm - LÄNK Den här lägneheten i sig är inte så intressant eller aktuell för oss men jag har länge tittat in detta hus och tänkt att det kanske skulle vara något. Det är ett nybyggt hus som inte ligger så långt från där vi bor.
Gröndalsvägen, Gröndal 43 kvm - LÄNK Om jag hade bott själv och köpt en lägenhet hade jag varit sååååå intresserad av den här i Gröndal. Hade den varit femton kvadrat större hade jag tvingat med Gustav på visning hehe. Nej men detta är verkligen den perfekta tvåan för en person eller två som inte har problem med att bo lite mindre. Ger man köket en liten uppfräschning så är den tio av tio enligt mig. Gröndal är verkligen en sjukt fin stadsdel i Stockholm som jag verkligen tycker ni borde spana in om ni letar boende här men inte riktigt vet vart i Stockholm ni ska ta vägen.   Klicka gärna på hjärtat om ni gillar detta inlägg! <3

Gillar

Kommentarer

didi
didi,
måste bara nämna att det är så kul att du uppdaterar mer frekvent nu efter din assistent!! Inte bara på bloggen men även youtube, jätte kul å följa!!
Sofiaå
Sofiaå,
Jättekul inlägg!!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229