SPARAT PÅ HEMNET

Inredning, Wanted
Alla bilder tillhör annonsen med tillhörande länk
Jag är nog inte ensam om att älska Hemnet. Nej men alltså jag tycker att det är SÅ roligt att kika omkring på alla möjliga typer av objekt, det behöver inte vara något som egentligen är intressant för mig själv men det är ändå kul att kika liksom. Jag och Gustav har inga direkta köpplaner, om det inte dyker upp något som vi veeeerkligen fastnar för. Vi vet ju att vi vill köpa någonting tillsammans med om det bli om 6 månader eller 3 år det får vi se helt enkelt. Vi har ingen känsla av att vilja bort från vårt nuvarande hem vilket känns otroligt skönt, men dagdrömma lite gör jag som sagt gärna på hemnet hehe. Hemnet har ju en spara-funktion likt Pinterest så jag tänkte visa er några av dom objekt jag har sparade just nu. Dessa objekt är sparade av lite olika anledningar. Vissa av dom för att jag skulle vilja bo där, vissa för att jag är intresserad av slutpriset, vissa för att dom bara är väldigt fina osv osv.
Bryggvägen 21, Gröndal - LÄNK

En trea på 67 kvm med två balkonger var av en direkt mot vattnet. Nej men alltså fasen vad jag gillar denna lägenhet, så ljus och fräsch. Något jag kan tycka är lite tråkigt med många nyproduktioner som görs är att alla ser likadana ut (framförallt i kök och badrum) men detta kök och badrum var riktigt snygga med lite lyxigare materialval. Nej men alltsåååå herregud vad fint med så stora fönster mot vattnet.. Wow.
Semaforvägen 59, Nacka - LÄNK

Här har vi en sprillans ny tvåa på 61 kvm ute i Nacka, även denna precis vit vattnet. Nej men det är verkligen en dröm jag har, att ha havs eller sjöutsikt från balkongen. Min mormor och morfar bodde på Lilla Essingen i tio år och jag älskade att sitta på deras balkong och bara blicka ut över vattnet, titta på båtarna som åkte förbi osv.
Kartbergsslingan 27, Karlstad - LÄNK

Hahah ja ni, jag är en hemnetknarkare och det gäller inte bara Stockholm. Jag tycker att det är kul att kolla in andra städer och kika in utbudet där. Den här villan fick mig att bli sugen på att ta mitt pick och pack till Karlstad.
Esplenaden 2, Sundbyberg - LÄNK

Fina sekelskiftslägenheter finns faktiskt inte bara i innerstan här i Stockholm. Är man ute efter något från tidigt 1900-tal eller ännu tidigare så kan jag rekommendera att kolla in Gamla Enskede, Aspudden med omnejd, Solna, Sundbyberg, Bromma osv. Finns verkligen så mycket fina lägenheter i "innerstadsstil". Denna 2a är på hela 71 kvm och även om priset är saftigt så är det åtminstone betydligt "bättre" än om den hade legat på Östermalm.

 

Gillar

Kommentarer

anonym tack
anonym tack,
Meeeer hemnet!
Nikki
Nikki,
Men ja! Kom till Karlstad ❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229