SPEND VS SAVE - Designer bags

Allmänt, Tips

OBS: INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS FRÅN MYTHERESA.COM & GINATRICOT.SE

Dessa fina väskor alltså, men dessa sjuka priser.. För vi är nog många som tycker att alla designerväskor är supersnygga men sen är det nog nästan lika många som tycker att det är alldeles för dyrt. Jag surfade i alla fall runt på Ginas hemsida och hittade två väskor som påminner väldigt mycket om den populära väskan Dionysus från Gucci och Lock bag från Valentino. Här nedanför hittar ni orginalet och look a like:n.

Gucci - LÄNK // Ginatricot - LÄNK

Valentino - LÄNK // Ginatricot - LÄNK

Gillar

Kommentarer

emilia i london,
Så roligt med såna här tips!! Tipsade precis själv om en jättegod hälsosam snack på min blogg 😊 har du förresten tips på hälsosamma saltiga snacks? har så svårt att hitta något i den kategorin och älskar allt saltigt!!
emiliav.com
Sofia
,
Mina ögon blöderrrrr när jag ser sånna här plagiat.. 😟
Cornelia
,
Hej, tänkte fråga dig ifall du skulle kunna göra en video eller blogginlägg om vart alla(inte alla men de du köpt senaste åren) dina bikinisar kommer ifrån? ÄÄÄÄlskar don blogg!!!
Tess
,
Hej Andrea! Du som har en så sjukt snygg klädstil, har du något tips på snygga vårjackor? Tack för en bra blogg!
Elina,
Först och främst så ÄLSKAR jag din blogg, man blir alltid inspirerad av att läsa den. Har en fråga som kanske kommer låta jättedum men frågar ändå. Har googlat som en tok efter svar men hittar inget riktigt bra svar och det verkar som att du har lite koll på det här med affiliatelänkar, ska man bara använda det när man har fått någon länk från någon hemsida eller ska man skriva att inlägget innehåller affiliatelänkar när man bara ska tipsa om vart man kan hitta produkten? 😊 Låter s��kert jättekonstigt men hoppas på svar!
nouw.com/elinaaw
Vilket bra inlägg! Mycket bra alternativ till de dyrare varianterna, väldigt lika de dyra med om det är det som man är ute efter! Tack för en bra och inspirerande blogg! Kram 😃
nouw.com/sjuksyrror
Elin
,
Först vill jag säga tack för en sjukt bra blogg! Sedan vill jag även tipsa dig om att söka på "doctors had no explanation when god started healing this baby" på youtube.
johanna
,
Tjaa Jag undrar vilken storlek du har i den svarta kappan som du har på bilden där uppe? 😊