Spraytan

Allmänt, Skönhet, Tips

Till Finest Awards så valde jag och Mathilda att spraytanna oss då vi gärna ville vara lite bruna och fräscha. Här ovanför ser ni två andra tillfällen då jag spraytanat mig. Till vänster när Nelly bjöd oss till Ibiza i 24 timmar, kände mig inte helt redo att chilla på poolpart så blek som jag egentligen var.. Och sen till studenten som ni ser på högra bilden. Vet att många av er frågat en del om spraytan så tänkte att jag kunde göra en liten lista med punkter om spraytan! :)

1. Det är som brun utan sol fast mycket mer effektivt och sprayas av en utbildad med maskin! 2. Det sitter på ungefär 1 vecka beroende på hur bra man tar hand om det. 3. Innan man sprayar sig ska man skrubba sig ordentligt så man sprayar på ny hud. 4. Efter man sprayat sig så ska färgen torka i cirka 8 timmar innan man duschar 5. Det är viktigt att återfukta huden om man vill att det ska sitta extra länge! 6. Jag sprayade mig dagen innan min student och det färgade inte av sig på klänningen! 7. Jag fick heller inga fläckar eller märken efter flaket av min spraytan! 8. Man kan duscha och bada med spraytan. 9. Man känner sig asfräsch.

Haha om ni har några fler frågor eller funderingar är det bara att kommentera detta inlägg så lovar jag att svara så gott jag kan. Alla dessa gånger har jag gjort spraytan hos en superhärlig tjej som heter Klara. Hennes instagram är @tanbyklara och hennes nummer är 072-2119995. Kan verkligen rekommendera henne, speciellt för er som kanske ska ha bal, student eller liknande. Puss!

Gillar

Kommentarer

Matilda,
Åhh vill så gärna prova att spraytana mig! Sjukt bra nu till skolavslutningen ju 😊
nouw.com/matildardn
Matilda Grundström
,
Hej! Skulle inte du kunna göra en video på hur du sminkade dig till studenten? Jag tar studenten i år och skulle behöva lite tips 😊
Agnes
,
Kan inte du göra en "vad jag fick i 20-års presenter" video? Kram <3 😊
Elin Granstedt
,
Blir man fläckig när den försvinner eller är det jämt hela tiden? Bra blogg btw!
julia
,
Kan en göra en spraytan innan en veckas solsemster (pga vill inte vara blekast på stranden) och sola och ändå bli solbränd?
Julia
,
Kan man tvätta håret dagen efter utan att det blir fläckar eller far bort massa färg i ansiktet? Kram <3
Melissa Jonsson
,
Hej! Jag bokade tid för spraytan och fick i efterhand veta att några timmar senare har jag mösspåtagning och sedan är det fest. Du och Mathilda sa i er podd att man ser jätte ful ut först, hur länge är det? är det tills man duschat av den eller? och skulle du kunna lägga ut en bild på hur den ser ut några timmar efter man gjort den alltså innan man duschat av den? Btw; älskar verkligen er podd, såå himla bra och du är så jäkla rolig!