Spring throw back

Allmänt

Okej det är 5e Mars och jag känner att jag ser ljuset i tunneln nu. Eller okej, ibland. Ibland känns allt hopplöst, som att den här vintern är här för att stanna för evigt men när man tänker efter så är det bara EN månad kvar tills det är April, det är ju helt sinnes. Ni ba nej det är väldigt rimligt...??? Är så sinnessjukt taggad på vår, inte bara för vädrets skull utanför att jag oftast mår som bäst i April-Maj. Här nedanför kommer ett litet axplock från våren 2017!

Såhär gick jag klädd påväg till Alice's studentskiva. LÄNGTAR så mycket efter att kunna gå med öppna skor igen.

Inredde balkongen. Bästa jag har ju dock glömt plocka in kuddarna så dom är helt förstörda :)...

En promenad vid Slussen en varm april-kväll. Så vackert!

Bästa med våren: my biiiirthday!!!

Att gå klädd med jeansjacka och solglasögon, ja tack!

Grilla i vårsolen; ja tack!

Åhhhhh vad jag saknar att gå på power walks, jag klarar inte av det i kylan alltså. Min favoritrunda är att gå runt Årstaviken för att avsluta på Ica Liljeholmen (min favorit mataffär, ni som vet ni vet).

Satte ute och åt middag med vänner på Pane Fresco. Ge mig nuuu!

Strosade omkring i Kungsan med choklad & polkaglass. Vill verkligen införskaffa mig en vit jeansjacka (den på bilden är tyvärr inte min).

Häng på balkongen!!! Man märker ju inte av balkongen så mycket nu under vinterhalvåret men jag är så glad över att jag köpte lägenhet med balkong alltså. Blev som ett extrarum under våren och sommaren.

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Hej Andrea!! Har i princip aldrig kommenterat någons blogg innan men here I go... Min kille och jag har varit tillsammans i över 5 år (är 21) men mina känslor har svalnat, tror jag. Har tidigare inte vågat erkänna det för mig själv men börjar känna att det kanske är dags att lämna honom och gå vidare. Jag vet att det låter som jag redan bestämt mig, men hur vet man verkligen att man vill göra slut och inte att det är en svacka man kommer ur? Och om det nu är så att man vill göra slut, hur förklarar man det för en person man älskat i 5 år? Hade jättegärna hört Mathilda och dig prata om detta i podden, när eller om du känner dig redo så klart! Btw så ääälskar jag allt du gör och du är grym, stark och bäst! Kram på dig 😊
Johanna
,
MEEEEN vad man längtar till våren!!!! åh åh ååååhhhhhh blir helt pirrig i magen nu!!!
Linnéa
,
Fina du!! Varifrån kommer jeansen på de tå sista bilderna? 😊
zaza
,
ÄLSKAR ICA Liljeholmen!! pls vlogga därifrån