Stans bästa burgare?

Recept, Tips

Igår så strosade jag och Anton runt i stan. Vi sa att vi skulle åka in och shoppa kläder men det blev inte av, istället åt vi lunch och kollade runt på inredning haha. Måste i alla fall bara tipsa er om Vigårda igen, jag och Mathilda har ju varit där men måste bara skriva om det igen haha. Jag och Anton beställde varsin "Bistro" som har bacon, karamelliserad lök, gruyereost och tryffelaioli. Alltså det vattnas i min mun av att tänka på det. Älskar också att dom serverar sötpotatispommes, det måste ju vata guds gåva till mänskligheten alltså! Ett tips är att ta dippen med vitlök och örter, den är magisk. Det finns ju olika Vigårdarestauranger men just denna ligger i Moodgallerian, korsningen Norrlandsgatan/Mäster Samuelsgatan.

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Måste verkligen dit och prova! Ser sjukt gott ut 😊
Sofiegabrielsson.devote.se
Marianne,
Vad härligt det ser ut! Skall flytta till Stockholm i höst, från Helsingfors Finland. Behöver verkligen tips på alla ställen att käka på 😊 Sötpotatispommes är verkligen en gåva till mänskligheten, haha älskar dem! Ha en fin söndag fina! <3 http://mariannelle.com
mariannelle.com
Ellinor
,
Vill du ha stans bästa burgare ska du gå till Prime burger eller Gnarleys 😊 slår vigårda i hästlängder och jag tycker ändå vigårda är sjukt gott!
Elin
,
Barrels är B Ä S T!!! Testa testa!
Filippa,
Åå herregud vad gott det ser ut! Måste verkligen testa! http://nouw.com/johannafilippaa
nouw.com/johannafilippaa