Stockholms godaste sushi?

Allmänt, Tips

Gissa om jag blev glad när Mathilda smsade mig och frågade om vi inte kunde äta på East?? Jag älskar East men har aldrig ens frågat Mathilda om vi ska dit då jag vet att hon inte gillar fisk och för att hon numera inte äter djur över huvud taget. Hon hade tydligt hört att det fanns både veggo-rullar och en vegansk rätt med Oumph. Så efter det viktiga mötet vi hade igår och efter pressbesöket hos Vass så gick vi till East för lunch. Mathildas oumph-rätt var magisk och mina vegetariska makirullar var goda. Sen kunde inte jag låta bli att beställa deras Thai beef sashimi, ni MÅSTE testa den. Sen beställde vi självklart dom där gröna grejerna jag aldrig kommer ihåg namnet på haha.

Måste rekommendera East till er då det både är jättegott för dom som äter kött och för dom som inte gör det! :)

Gillar

Kommentarer

ISA,
Bilder på edamebönor får mig alltid att dreggla. Typ godaste som finns <3
isabyl.devote.se
madeline,
Ha aldrig ätit på East, men om du vill prova stockholms bästa sushi enligt mig borde du testa Esa sushi vis sankt eriksplan. Alltså så sjukt god och udda!!!!! Tror dock inte de har veganskt, men absolut vegetariskt!
nouw.com/madelineingelgard
Emelie
,
Hej! På några av dina instagrambilder från Curacao har du en vit bikiniunderdel, bland annat tillsammans med din girlpower tröja och även en bikini som är typ rosa/nude. Du kanske redan skrivit detta men jag undrar var de kommer ifrån, såå fina! Kram
Petra Nordqvist,
Men mums! Måste testa, älskar ju sushi 😃
www.petras.fi