STÖD MIN INSAMLING!

Allmänt

Den 21a April fyller jag 22 år och jag har fått frågan av många; vad önskar du dig? Om jag ska vara ärlig så önskar jag mig något stort, någonting som nästan känns omöjligt. Jag önskar mig en bättre värld, på riktigt. Jag tänker på alla flickor och kvinnor runt om i världen som på grund av livets lotteri saknar förutsättningarna många av oss har här i Sverige. Jag behöver inga kläder, smycken eller liknande i födelsedagspresent. Den bästa födelsedagspresenten jag kan tänka mig få är att få hjälp med att hjälpa Plan att motarbeta exempelvis könsstympning, barnäktenskap och liknande.

På min 22a födelsedag den 21a April hoppas jag innerligt att vi kan ha nått 22 000 kr tillsammans. Hjälp mig att hjälpa andra! Självklart skulle jag uppskatta att ni skänkte så mycket ni bara orkade men om ni inte känner att ni kan swisha 200, swisha (eller smsa) 100, eller 50, eller 20!!! Många bäckar små. Det skulle kännas SÅ mäktigt om vi kunde göra det här tillsammans alltså.

---> INSAMLINGEN HITTAR NI HÄR! <---

Om ni vill smsa: Skriv "GE *VALFRITTBELOPP* FÖDELSEDAG" till 72672. Alltså, om ni vill skänka 100 kr: "GE 100 FÖDELSEDAG" till 72672

Info om swish, kortbetalning osv hittar ni på länken ovanför. Nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

Matilda
,
Jag fick en sån ångest som kom krypande när jag lyssnade på ert senaste poddavsnitt vid första frågan. Jag har varit i situationen att jag har velat göra slut i nästan två år... jag har till och med försökt göra det flera gånger men han vill verkligen inte så jag har gett det nya chanser men jag känner ju att jag inte kan ge vårt förhållande vad det behöver. Det är så JÄVLA jobbigt. Jag känner inte att vi passar ihop, jag ser så många hinder osv. Jag vill inte ses, förra sommaren var vi på Arlanda för att resa i två veckor och när vi skulle gå på planet klarade jag inte av det. Det blev ingen resa och sommaren var förstörd, mest för honom såklart. Dagen efter fick jag ett missfall och fick leva på mindre pengar i ett par månader för att ha råd att betala tillbaka för hans resa. Nu är det snart dags att boka sommarens resa och jag får panik... Jag känner att jag måste göra slut men jag klarar inte av det, jag kommer liksom förstöra honom. Vårt förhållande har varit sjukt bråkigt fast jag inte är en bråkig person, både han och jag vet att 80% av våra bråk beror på honom men han har blivit så mycket bättre men trots det känner jag att allt är försent... Vad fan ska jag göra? Behöver hjälp ?
Rebecca
,
Hej Andrea! Har en liten fråga som inte har med inlägget att göra. Tänkte beställa hem en bikini ifrån din senaste kollektion, men är så osäker på vilken storlek jag ska ta i toppen! Ska köpa "Frill bikini topp" i antingen stl S eller M, har Bh storlek 70D/75C, så vilken size tror du skulle passa bäst i bikinitoppen? Jätte tacksam för svar då jag verkligen är såå sugen på att köpa bikinin! <3